Ett par dygn i Stockholm

Innehåller annonslänk

Hej hej!

Tillbringar mina lediga dagar i Stockholm, eftersom P jobbar här. Tycker det är så mysigt att få strosa runt i alla fina parker som finns. Lunchade med Pernilla igår, jättekul att ses igen, senast var nog i somras: Det är ju också något som jag tycker är kul, att jag känner väldigt många som bor här uppe så finns tiden för båda så är det ju jätteroligt att kunna ses, för en lunch eller promenad och prata ikapp sedan vi sågs sist.

När P kom hem, tog vi en taxi till stan och gick till Kung Carls nya cocktailbar, där satt vi en stund innan vi gick till Berns asiatiska. Fick en massa flashbacks från svunna tider, när vi fyra tjejer med pudellockigt hår, alla med vita kråsblusar och svarta västar, eller shorts och höga stövlar, gick till Berns för att dansa och ha kul, ja det var tider det. Nu åt vi asiatiskt och det var väldigt gott och mysigt. Sedan strosade vi hemåt och tittade på all julskyltning som lös så fint.

Idag vaknar jag till en solig dag, och jag och Doris ska ta en långpromenad runt Hagaparken tänkte jag, det är så himla fint att strosa där, tycker jag.

I morse när jag skulle ta ut Doris för första kissningen, insåg jag att jag verkligen behöver något att bara ta på mig. Nu tog jag på mig min täckkappa med bara trosor under, kändes sådär, tänk om det skulle ända något och någon inser att det är en så gott som naken kvinna under jackan, stackare säger jag bara. Så nu sitter jag och kollar på en sådan här så man i alla fall har något under jackan.

Har ni laddat för Black Freday ännu? Jag skall försöka reka över vad som kommer vara bra ställen att fynda på senare. men nu tycker Doris det är dags att gå ut, så vi höres

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Maria
  november 18, 2021

  Hej Helena!
  Jag gillar dina kängor jättemycket, var har du köpt dom?

  • helenavi
   november 18, 2021

   Hej Maria! De är från rieker Sverige. Tror jag länkade till olika butiker som har dem.
   Supersköna. Kram Helena