Black Friday har startat

I samarbete med Swiss Clinic

Hej hej!

Vaknar eller har jag ens somnat. Vet att jag somnade efter en bra stund, men att jag vaknade med världens hjärtklappning. Den ville inte sluta. Hade en puls på 110 sl/min. Efter en timme tog jag faktiskt en Ipren och efter ytterligare en timme började jag slumra, för att sedan vakna vid 05 och då kunde jag absolut inte somna om. Känns ju sådär när man ska jobba hela helgen, men men.

Nu tänkte jag tipsa om en fin fin rabatt som ni ska få av mig. Ni ska få 50% på ett köp hos Swiss Clinic

Men koden HELENA50 via denna länk. Länken fungerar nu direkt.

Antingen kan man ju köpa fin hudvård till sig själv eller till någon i julklapp. Rabatten är jättebra och den gäller tills 23/11

Ett annat tips är att LYKO kommer ha 25% på nästan allt.

Det var två bra tips om man vill fynda något i helgen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Monika
  november 19, 2021

  Helena, låter inte bra med dina problem, högt blodtryck och hög vilopuls. Jag har också hög vilopuls, inte bara då och då utan alltid om det inte behandlas. Min doktor har hittat medicin som fungerar. Det jag tänker på är att min doktor har sagt att jag bara bara får ta Alvedon eller Panodil, absolut inte Ipren eller andra värktabletter. Fick en förklaring men har glömt vad det var men jag lyder. Har du hittat en bra doktor som utreder dina problem ordentligt?
  Kram Monika

  • Suzanne Janevall
   november 20, 2021

   Tänker som du Monika – min läkare har också sagt till mig att endast ta Alvedon eller rättare sagt paracetamol. Och Helena be dem kolla kolestrolet – LDL det farliga kolestrolet. Kram Suzanne

   • helenavi
    november 24, 2021

    Hej hej! Aha har nog tänkt att man inte ska ta Ipren om man har astma, men det kanske gäller för högt blodtryck också?
    Mitt kolesterol ligger på gränsen. Man slår ju ihop tre kolesterolvärden och då blir mitt ok.
    Kram Helena

  • helenavi
   november 24, 2021

   Hej Monika! Vilken medicin tar du för ditt blodtryck? Jag testar nu Losartan, och hoppas att det funkar.
   Trodde man skulle undvika Ipren om man hade astma, men det kanske gäller högt blodtryck också, ska kolla upp det.
   Går på vc och kollar bt, så de har väl koll just nu iallafall.
   Kram Helena

   • Monika
    november 24, 2021

    Helena, jag har Losartan men förutom den har jag Metoprolol och Isoptin. Metoprolol och Isoptin är en lite lurig kombination. I FASS står det att de inte får kombineras, så på apoteket brukar de protestera. En gång ringde de till hjärtavdelningen och frågade innan jag fick min medicin och fick ok. Tror att det är just den här kombinationen som hjälper just mig. För mig är det viktigaste att undvika det rusande hjärtat med den höga vilopulsen och det här verkar fungera.
    Kram Monika