Fin studentklänning

Posted on

Innehåller annonslänkar till afound, partykungen

och ellos

Hejsan!

Ja här är det bara studentplanering i mitt huvud. Finns inte mycket tid till annat. Jag har köpt massor av festprylar härifrån, så snabba att leverera och så mycket skojigt. I och med att jag har listor och jag vill vara ute i god tid, så börjar saker falla på plats. Olivia hittade sin studentklänning i Mars tror jag, och ni hittar den här och om det är några av er som hängt här inne så känner ni igen klänningen väl. Om ni inte minns, kan ni läsa det inlägget här. Nu har hon sytt om sin hos en skräddare, hon ville ha kjolen lite snävare.

Denna klassiska klänning kan nog vara svår att få tag i och jag har växt ur min, men sömmerskan hade allt en iden hur man kunde göra för att jag skulle komma i den. Annars finns många fina klänningar här inne, till bra pris dessutom.

I natt har jag endast sovit tre timmar mellan kvälls och dag pass, så jag är skapligt trött. Så det blir sängen tidigt i kväll för i morgon väntar äventyr i storstan. Och i helgen hoppas jag verkligen att sommaren kommer, är så trött på detta kalla väder.

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Jeanette
    maj 27, 2021

    Här planeras det också för examen, min stora dotter blir färdig lärare F-3 efter fyra års slit. Vi firar henne nästa fredag, men det blir väldigt litet firande pga lillasyster som är gravid och därför riskgrupp. Helst eftersom vi sålde vårt hus förra året och flyttade till lägenhet, så blir det för trångt om vi inte har tur med vädret och kan vara ute. Men såklart vill vi ändå ge henne ett ordentligt firande så jag har också shoppat loss på partykungen. Kul med firande!