Nu börjar planeringen gå mot slutfasen

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Åhlens, Ellos och Mio

Hej hej!

Jag gillar att vara ute i god tid. Så denna student, skulle jag velat haft planerad sedan Februari om jag fått välja själv. Nu vill Olivia vara med och bestämma, och hon är inte den snabbaste på att bestämma sig, så jag har fått suttit i båten och väntat. Men tält och bord och stolar ordnade jag tidigt. Inbjudningar, önskelista, skylt mm har hon velat ha ett finger med och ta har det tagit tid. Men nu så har inbjudningarna gått iväg, skylten är beställd. Maten fixar Olivias pappa, så det är en stor börda som jag slipper tänka på.

P som är så snäll och hjälper mig. Handlade åt mig när han själv var på Ikea. Där har vi inhandlat glas, stolar, och tallrikar. Det blir ju liksom billigare att köpa deras porslin än att ha allt i papp. Idag var vi på systemet och handlade, och ja det blev en större kostnad. Vet inte riktigt hur man ska tänka när det handlar om alkohol och hur mycket som går åt.

Var och visade upp min bil hos en bilverkstad och det var en rätt komplicerad skada. Egentligen hade de inte tid förens i höst att ta den, så vi får se hur det blir. Efter det besöket var vi hos stora dottern Nathalie, för att hämta partytältet och för att hälsa på nya kissen Selma som flyttat dit. Barnen hade precis kommit upp ur vattnet och var inlindade i handdukar.

En liten söt kisse kom springande och när den fick se oss blev hon lite rädd och sprang och gömde sig. Lilla Selma har bott hos familjen sedan i Fredags. De har saknat att ha en liten kisse hos sig sedan förra sommaren. Då fick ju grannens katt fick för sig att föda små kattungar hemma hos Nathalie. Nu är kattungarna sålda och kattmamman har flyttat, så ni förstår ju att de varit ledsna,.

Tänk att det är slutet på Maj och man har knappt fått i ordning hemma runt poolen. Nathalie har inte fått ut sina fina poolsängar ännu, utan bara det som är under tak. Fotpallarna till adironduck stolarna fick Nathalie av mig när hon fyllde. Inte lätt att veta om de skulle passa till de hemmagjorda stolarna. Visst blir man sugen på att få pimpa ute nu. Jag har själv bara det nödvändigaste framme ännu, är så himla trött på det gula som ligger som en hinna på allt ute, som gör att vissa nyser och får ögonen att rinna.

Vill man ha lite fina detaljer att ha runt poolen eller altanen, så hittar ni bl. a hamam handukar här och riktigt fina för en hundring här. En stege att hänga handdukarna på finns här på rea. Fina korgar här. Sittpuff här. Svajjande gardiner som man kan ha i sin pergola eller altantak här

Jaha, då är det dags att köra igång med tre arbetspass i denna vecka som sedan avslutas med lite tjejmys i huvudstan. Och på Söndag är det Mors dag

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    maj 25, 2021

    Jag hade lite snyggare engångsmaterial på studentmottagningen- så skönt att bara vräka i plastsäckar. Ang alkohol hade jag champagne rakt över, både med och utan styrka. En bål gjorde jag oxå. Skönt att ni delar på uppgifterna och därmed kostnaderna för det är fasen inte billigt den där tillställningen 💸💸 men så himla kul! Nu håller vi tummarna för vädret, allt blir ju så mkt enklare om man slipper ☔️ Ska bli spännande att se hur fina ni är allihopa. Hur blev det med balklänningen? Berätta mer 😃