För ett år sedan

Innehåller annonslänkar till Lyko

Hejsan! Satt och kollade igenom gamla bilder, för jag var på jakt efter en speciell bild, som jag inte hittade. Däremot hittade jag bilder på mig själv för ett år sedan och tänkte; är detta verkligen jag?

Är det håret som är skillnaden eller är det att jag gått upp i vikt, eller är det så att jag blivit väldigt mycket äldre på ett år?

Nu blev jag iallafall sugen på att spara ut håret. Jag har en frisörtid om en månad och just nu har jag världens utväxt av en massa gråa hårstrån, så det måste jag verkligen göra något åt innan. Så jag kör en egen färgning av utväxten själv. Jag köper alltid denna som jag vet passar mitt hår. Sedan smetar jag i det i hårbotten och en bit ner på längderna, där det är grått. Olivia brukar hjälpa mig där bak som det är svårt att komma åt.

Jag vet att ni är många som frågat hur jag gör. Kan försöka fota när Olivia har tid att hjälpa sin mamma.

Sedan är det det där med vikten. Jag har så svårt att komma igång med träning. Hade ju precis kommit igång med Paddel en gång i veckan, men då kom Corona och satte stopp för den stunden i veckan. Har tom en massa friskvårdspengar kvar, som jag måste använda till något, men vad? Vet att många som har träningskort på ex Friskis, inte varit där sedan Corona startade och vem vet hur länge den kommer hålla i. Är det någon vits att skaffa gymkort i dessa tider. Jag skulle vilja ha ett eget löparband i garaget, då tror jag träningen skulle bli av. Men gissar att man inte kan köpa löparband för sina friskvårdspengar.

Vad gör ni med era friskvårdspengar?

Nu ska jag ladda för slutbedömningar för termin 3 studenter i morgon.

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 Comments
 • Milla
  november 10, 2020

  Örk skulle verkligen behöva gå o klippa bort en massa frizz, du vet det där vi lockiga får… jag färgar mitt själv men kvaliten blir verkligen inte bra. Jag skickade faktiskt in för hela årets friskvårdsvårdsbidrag idag, vi har 4000 kr. Blev en hel del massage och så mitt träningskort på actic, fast jag inte varit där sen mars. Tyvärr. Man kan även köpa typ kostrådgivning för vårt friskvårdsbidrag, tror Ulrika Davidssons kurser funkar. För mig är det typ enbart kosten som ger viktnedgång (dock ger träning styrka som kroppen behöver). Jag gick ned 4 kilo för 2 mån sen med strikt Keto i 4 v, är inte alls så strikt nu men håller vikten med rutiner o knep som funkar för mig. Lågkolhydratkost funkar verkligen för mig, med 80-20 regeln behöver man inte avstå allt 😀. Kram

  • Annkin
   november 11, 2020

   Ett tips för friskvårdspengarna, beställ dig massage.
   Du hinner nog med två gånger innan pengarna brinner inne !!!!
   Glöm inte att du är fin som du är o härligt att du är lyckligt kär 😻

   • Christina
    november 11, 2020

    Promenader är inte dumt som motion i dessa tider 👌🏻😉

 • Ann-Sofie
  november 11, 2020

  Ett tips, lös in dina friskvårdsbidrag på SPA huset Örebro, då kan du göra vad som för pressentkortet sen och som även gäller under nästa år.A

 • Inger
  november 11, 2020

  Vikt vikt. Du är väl jättefiñ som du är. Tycker du är snyggare nu eftersom det lyser om dig. Ät och må bra
  Annars 1 timme powerwalk varje dag
  Det du. Kraaam Inger

 • E
  november 11, 2020

  Du är så fin så. detta året har vi nog alla åldrats lite till mans. oro och slitigt arbete R/T pandemi tänker jag. kram kram

 • Eva ahlqvist
  november 11, 2020

  I dessa Corona tider är det kanonbra att kunna träna hemma alla dagar i veckan, POWERFULGRACECLUB har livesändning olika tider och olika program med duktiga tjejer som brinner för hälsa ochvälbefinnande. Kolla deras hemsida🌺