Ingen långfrukost idag inte

Innehåller annonslänkar till

Newport och Lindex

Hej alla ni!

Hoppas ni har det bra och att fars dag kunnat firats på något sätt utan att tulla på rekommendationerna. Har set att en del firat ute i naturen och det är ju perfekt. Annars är det ju två meter som gäller om man är frisk.

Själv har jag jobbat från tidig morgon och inte ens fått njuta av en härlig långfrukost, som jag gissar att många andra njutit av idag. Jag hade mina helgfrukostar i Torsdags och Fredags och kommer ha i två dagar framåt., när jag är ledig.

Vi har fått order om att vila och göra roliga saker som fyller på vårt energiförråd, så vi inte blir utbrända utav den press som vi har.

Jag är glad att jag har P och att vi har tre olika platser att välja att vara på.

Då blir det inte sam same och bara man håller avstånd, så är det ok.

Snart är det dags att byta höststjärnan mot julstjärna, men tyvärr är jag inget fan av de röda stjärnorna, då blir det hellre vita hyacinter.

Min fina ljusstake är nedsatt 30 % och är nu ett riktigt fynd, ni hittar den här, kanske en julklapp.

På tal om julklappar, så är det väl snart dags att börja tänka på det och Black friday är ju startsprånget för julhandeln, så är man smart börjar man redan nu ha koll på saker man vill inhandla. I år kommer nog webhandeln gå spikrakt uppåt, eftersom vi ska undvika köpcenter. Jag kommer tipsa om olika Black Friday tips. Sedan har vi julkläderna, jag är sugen på en topp i år och har kollat in denna eller den här som snart finns att köpa både i butik och web.

Nu ska jag pyssla om P som stått och lagat god mat till mig.

Kram på er. Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.