Från sommar till höst på en gång

Posted on

Hej hej!

Jag håller som bäst på att ordna bröllop till helgen, och det är inte jag som gifter mig utan min allra bästa vän. Vi lärde känna varann för ca 20 år sedan och har gått samma väg genom livet, hon och jag. Ni vet hon är en sådan vän som funnits där sedan barnen var små, och vi pluggade ihop. Vi har både läst till sjuksköterska och IVA utb ihop. Vi har gift oss och skilt oss, med några års mellanrum. Vi har jobbat på samma jobb, vi har bytt jobb och kommit tillbaka. Vi har gått hand i hand och stöttat varann i olika skeenden i livet.

I helgen skall hon gifta sig med sin fina präst och jag har fått äran att fota och vara toastmadame mm.

Är ju egentligen inte gjord för ett sådant ärofullt uppdrag, men jag ska göra mitt bästa att axla uppdraget. Så jag är både stressad och väldigt nervös.

Jag är sådan som vill ha 100% koll på allt, vet dock inte om jag har det nu, men jag försöker att göra to do listor och program med hålltider för saker och ting.

Men nu till något annat, jag fick önskemål om att visa lite outfits och olika tips på hur man kan klä sig i höst. Tänkte att jag visar sådant jag redan har och sådant jag vill ha.

Hösten kom nästan direkt det blev oktober, och jag var inte riktigt beredd

Visar min sommarklänning, som är en perfekt klänning att ha fina höstdagar, men nu adderar jag min nya skinnjacka och ett par loafers, behöver inte vara svårare än så.

Klänning hittar ni här, Skinnjackan här och skorna här

En skinnkjol är ju snyggt i höst, här finns denna. En stickad tröja, hittar ni här, Täckjacksväst, hittar ni här (just nu 20% för medlemmar). Snygga boots här

Skinnbyxor här, Polotröja i Merinoull, här, Cape här, Boots, här Skor här

Det var några höstoutfits, som jag gärna bär i höst.

Jag har dock en massa sommarkläder kvar i garderoben, eller de ligger faktiskt i en resväska, för snart bär det av till solen igen, denna gången med mina digitala kreatörskollegor, det ska bli himla skoj och skönt att få ta på bikinin igen. Men nu måste jag vara här och nu och fokusera på det stundande bröllopet.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 Comments
 • Åsa
  oktober 5, 2023

  Vilken storlek har du i skinnjackan? Tycker många är små i storleken.
  Ha en fin Torsdag. / Åsa

  • helenavi
   oktober 5, 2023

   Hej Åsa håller med dig i att man behöver en större strl på skinnjackor. Jag tog Xl på min och den passar perfekt.
   Kram Helena

  • Åsa
   oktober 5, 2023

   Tack för ditt svar. Beställde XL, hoppas den passar mig.
   Kram Åsa

 • Lena - gott för själen
  oktober 5, 2023

  Fint att ha såna vänner! Vilken ära att få ett sånt uppdrag. Det kommer du klara galant! Lycka till!

  Den där klänningen är du så fin i. Riktigt coolt med skinnjacka till.

  Kram Lena

  • helenavi
   oktober 5, 2023

   Ja absolut, det är bara det att jag är inte bekväm med att prata inför folk 🫣

 • E
  oktober 5, 2023

  Toastmadame! Det klarar du galant, bara låtsas att du skall introducera nya studenter så blir det toppen. Det har du gjort massor och det sitter i ryggmärgen. Känn inte efter så mkt innan du blivit varm i kläderna och sen drar du ett toppental , du kan göra en copycat på ett av mina bröllopstal som började ” och äntligen stod prästen i predikstolen ”… 😘

 • Milla
  oktober 5, 2023

  Vad spännande Helena, vilket uppdrag! Det fixar du galant med charmen 😉. Jag ska träffa min närmaste vän på lunch imorrn, tyvärr har vi för lite kontakt, har väl seglat iväg åt lite olika håll o det är synd. När drar ni tid Spanien? Vi åker nästa lördag, känns som ni är lite tidigare ute. Kram