Fredag och en dag kvar tills den stora dagen

Posted on

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Fredag igen och inte vilken fredag som helst. Utan fredag som innebär att det är en dag till bröllopet. Min fina väninna skall gifta sig i morgon, så det blir stort bröllop.

Det är åtta år sedan jag var på bröllop och det var mitt egna, som inte gick så bra.

Innan det så var det nog femton-tjugo år sedan jag var på bröllop. Jag har blivit utsedd att fota och vara toastmadame, vilket är ett jättestort uppdrag och väldigt ärofyllt.

Men jag är otroligt nervös, för jag är absolut ingen mästerfotograf och absolut ingen talare. Att prata med mina studenter har jag inga problem med, men att stå och prata inför en massa bröllopsgäster, är något helt annat. Men jag får ladda med några glas champagne innan. Svimmar jag finns det en massa sjukvårdsfolk som kan ta hand om mig.

Programmet är klart, men misstänker att det kan bli ändringar. Lite olika andra saker som ska klaffa imorgon har jag koll på, men vad som helst kan hända, så man kan nog vara beredd på allt.

Mina kläder köpte jag faktiskt redan i våras.

Kjolen finns här och blusen här, skorna scorette. hade tänkt ha ett halsband som jag visste att jag hade, men hittade det ingenstans och insåg att jag sålde det på min bloppis nyss.

Min outfit för dagen är så här

Blusen är verkligen en favorit, likaså mina läderbrallor, som sitter jättebra.

Morgondagen började med frukostmöte med Almi och GUL PR, och idag besökte vi Candles Scandinavia som är världsledande på att tillverka bra ljus. För ni vet väl att man inte skall köpa ljus med paraffinolja i, det är både ohälsosamt och cancerogent. Det skall vara växtbaserat vax i ljusen man köper, så kolla vad era ljus är framställda av.

Hela gänget samlat, där skulle vi få rundvandring i fabriken för att se hur de jobbar.

Nu skall vi iväg och kolla in festlokalen för morgondagen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  oktober 6, 2023

  Min kommentar igår var menad att peppa dig men kanske landade fel eftersom du ” hänvisar” lite till den idag i texten , iså fall ber jag om ursäkt. Det skrivna ordet kan ju bli lite tokigt . Hoppas det blir trevligt på bröllopet och att vi får vara med på ett hörn.

 • Monika
  oktober 6, 2023

  Din bröllopsstass är 110% min smak. Lycka till!
  Kram Monika