Frukost på Mojo i Örebro

Hallå!

Här har helgen gått i ett rasande tempo och den är inte slut än, ändå är jag så lugn och harmonisk, inte ett dugg stressad, som jag skulle varit för några år sedan när man skulle ha gäster.

Men vi börjar med Fredagen. Almi Mälardalen hade ordnat frukost för Örebros influenser på restaurang Mojo. Där var också Kaffe & Pralin och visade upp deras fina och magiskt goda choklad. Som vanligt hade vi supertrevligt tillsammans. Nu har vi träffats i ca två år, så det känns verkligen som vi känner varann bra nu.

Sedan när vi sagt hejdå för denna gång, åkte jag och P mot Vadstena. Solen sken och det var fantastiskt fint väder. Vi ställde väskorna innanför dörren för att sedan promenera mot Vätterns strand och sedan upp mot torget. Där stannade vi vid Borgmästaren och satte oss och tog ett glas vin och en öl. Lugnet bara infann sig i kroppen. Både P och Vadstena gör något med mig som gör att all stress bara försvinner. Sedan vandrade vi lite till innan vi strosade hem i solnedgången.

Hem och fixade mat och sedan började vi kolla på Kastanjmannen på Netflix. Danskarna kan göra serier, det är helt klart. Har ni sett den?

Nu kommer det snart lunchgäster, så det är väl bäst att se till att bordet blir dukat. P fixar ju maten.

Ha det gott, Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.