Idag är ingen vanlig dag

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Dagarna springer iväg och det är redan Tisdag. Idag är det dock ingen vanlig tisdag, utan det är P´s födelsedag. Så tacksam att denna man kom in i mitt liv och gör att allt helt plötsligt bara faller på plats. Du får mig att förstå vad riktig kärlek är. Inget konstlat, fullt av respekt och tillit för varann. Jag känner en sådan oerhörd stark lycka att få vara tillsammans med dig, du gör mig så stark och jag känner en kärlek som blir starkare för varje dag. När du tar mig i dina armar känner jag en så enormt stark känsla som går igenom oss båda, din blick som möter min och vi känner att det är du och jag mot världen.

Grattis på din dag min älskling. Vi ses ikväll

Det blev allt lite firande i helgen och han fick allt öppna lite paket i förskott. Bla fick han en liknande den här och denna fast i glas och så fick han dessa som han pekat ut i affären att han skulle vilja ha.

Ett paket till kommer det bli, men det var visst lite leveranstid på dem.

Nu väntar jobb för oss båda, sedan ska jag ta dig i mina armar och säga de magiska orden.

Ha en finfin dag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • P
  oktober 12, 2021

  Älskar dig!❤️

 • E
  oktober 12, 2021

  Stort Grattis P!

 • Tina ME
  oktober 12, 2021

  Hurra och grattis för Pierre idag! Gissar att ni firar som bara ni kan just nu. Kram //Tina