Fynda jul på rea

Innehåller annonslänkar tillEllos och Newport

Heej på er! Är på benen men något slak och yr idag, kvällen avslutades med en feberattackoch jag svimmade, som tur var i sängen, så jag slog mig inte.  Idag har jag anmält till båda restaurangerna att vi blivit sjuka bägge två,en har hört av sig och bett om ursäkt iallafall. Har duschat av mig det sjuka och bäddat rent, med mina så sköna linnelakanMen jag har bara ätit risgrynsgröt nu på eftermiddagen, så jag behöver mer energikänner jag, men jag tar det lugnt, vill inte få mer bakslag. Jag tipsade igår om att jag brukar köpa julsaker efter jul, särskilt de lite dyraresakerna som jag gärna vill ha, men tycker är för dyra till ordinarie pris.  

  Denna plåtstjärna från By Rydén fyndade jag i år.Julgranskotte på rea härKorthållare härDenna ljusstake fyndade jag för många år sedan och är en favoritnu på rea.Mycket mer julrea hittar ni här  Började titta på en serie idag som jag blivit tipsad om på svt play,Unga kvinnor heter den och den verkar riktigt bra. Någon som har något annat tips. Just nu är det mycket ligga och vila och idagorkar jag ju iallafall kolla på tv´n.  Nu blir det soffläge ett tag igen, krafterna är slut. Kram på erHelena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.