Innehåller annonslänkar till Afound,bubbelroom och royal design 

Heej!Vaknade i morse av att jag mådde illa, så illa att jag knappt kunde stå.Men jag tänkte att det var inbillning och jag skulle ju bort, så jag fick inte vara sjuk idag.Men nog tusan blev jag sjuk, på riktigt ocksåoch det visade sig att Pernilla ocksåblivit sjuk samma tid.Hon trodde nog det var skaldjuren eller salladen. Jag trodde att man blev matförgiftad inom sex timmar,men vi läste på livsmedelsverkets hemsida och man kan bli matförgiftad upp till 48 timmar efter en måltid, och eftersom vi hade ätit exakt samma och blev sjuka samtidigt så är det nog skaldjuren eller salladen. Man ska tydligen anmäla till kommunen om man misstänker matförgiftning.  

Pernilla och jag ligger exkat i samma sjuka fas.Jag har börjat få i mig piggelin, blåbärssoppa, och cola zerooch än så länge har det fått stanna kvar….Håller tummarna för det…Orkar inte vara sjuk. Vi hann allt med att shoppa Pernilla köpte sådana här på reanJag köpte liknande denna Fyndade en julstjärna också, det tycker jag är så himla bra att man kan göra,alla mina fina ljusstakar har jag fyndat. Nu kan man fynda Fling här Nu fortsätter jag ligga i sängen och vila, har en krmap i magen deluxe. Kram till er andra.Helena 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.