Här sparar jag lite pengar

Innehåller annonslänkar till Lyko

careofcarl

Hej hej!

Jo jag lever och så gör ryggen också. Jag var hos min sjukgymnast igår och han sa att jag var så sned i ryggen när jag försökte stå rakt. Han undersökte mig mycket försiktigt och gjorde neurologkontroller men de var utan anmärkning. Han sa att det var en himla tur jag inte gått till en kiropraktor, för jag skulle bara göra små försiktiga övningar. Jag fick göra de tre övningarna och det kändes väldigt skönt efteråt, så jag blev mycket mer mobil efter det.

Det var inte diskbråck, men däremot diskryggskott.

Jag skulle vara väldigt gråhårig om jag inte färgar och slingade mitt hår. Jag har gått från mörkhårig till blond, för att slippa färga utväxten så himla ofta. När jag är blond, syns inte utväxten lika snabbt. Men ändå alldeles för snabbt i mina ögon och det är här jag sparar in ett frisörbesök. Jag köper hem färg som Olivia brukar hjälpa mig att måla i. Jag har fått frågan en gång om jag kunde visa hur jag gör och nu senaste gången jag färgade håret, tog vi några bilder för att visa hur vi gör.

Vi tar och separerar håret i etapper och målar i utväxten, en liten bit ner. Jag tar sidorna och Olivia tar där bak för där kommer jag inte åt själv

Ta da, där sparade jag en tusenlapp, eller kanske mer. Jag gör detta en gång emellan mina frisörbesök. Snart har jag en ny tid för frisörbesök inplanerat. Håret behöver klippas för nu har det gått ca 16 veckor sedan jag var hos frissan. Här hittar ni min färg som jag tror passar de flesta som har ungefär samma färg som jag. 66 kr kostar den just nu.

Något jag inte kommer spara på är att köpa julklappar till P. Det är så roligt att få handla åt någon som uppskattar att få paket. Jag har sneglat på denna , så himla snygg. Något som P är väldigt noga med för att inte förstöra sina skor så har han sådana här i alla sina skor. Ett julklappstips för att få skorna att hålla sig fina länge.

Ha en finfin dag allesammans, ska försöka svara på alla frågor som kom in. Men jag orkar inte sitta med datorn så länge för ryggen, så jag får göra lite i taget.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Maria Korsman
  december 4, 2020

  Jag har i många år använt en annan färg, men tack vare dig testade jag din färg (jag hade läst om det i tidigare inlägg) när det blev dags för mig att färga och jag blev supernöjd, den passa mig perfekt 🙂 så jag vill bara säga TACK för det fina tipset!

  Krya på ryggen nu och ha en mysig helg!

  /Maria

 • Ulrica
  december 5, 2020

  Så smart att göra så hemma mellan frissa-besöken!!
  Jag är mycket latare så jag kör sån spray med färg som går ur varje gång man tvättar håret :).
  Ta nu hand om ryggen, vännen, och försök vila så mycket som möjligt ❤️.
  KRAM

 • frida
  december 6, 2020

  Tack för ett suveränt tips 🙏