Härliga dagar i Marbella

Innehåller annonslänkar

Så skönt att komma iväg några dagar, och njuta av sol och värme och få glömma allt vad el, drivmedelspriser och allt annat för en stund.

Att åka till en matbutik i Marbella, torde nog inte vara det billigaste stället att handla på, men när vi plockat på oss en massa och gått genom kassan, stannade nog räkningen på halva priset mot hemma. Vi handlade både delikatesser och vin mm, så vi blev ganska chokade att det inte gick på mer.

Däremot var restaurangbesöken mycket dyrare än det varit tidigare, men det beror nog på att kronan blivit så svag.

Drivmedelspriserna var dock bättre än hemma.

Solen sken och vi låg vid stranden, så skönt att bara ligga och njuta.

Vi hade verkligen nära till vår strand, så vi valde den istället för att leta reda på någon annan strand, som vi kunde gjort om vi varit där längre.

Min dotter O var med, det var hennes 20 års present från mig, så det var därför vi valde lägenhet istället för hotell.

Både hon och vi hade eget sovrum, med tillhörande badrum, så vi kunde stänga om oss och ha våra egna krypin, om vi ville.

Det blev några dopp i Medelhavet, kanske inte jättevarmt, men det var ju så varmt i luften, så man var tvungen att doppa sig. Men det gick ordentliga vågor, så jag tordes inte bada själv, för det var sådant sug i dem, så det var svårt att både ta sig i och upp, så jag behövde en stark arm att hålla mig i.

För att inte känna sig alltför blek hade jag laddat med Self tanning i ansiktet och kroppen, men solen tog snabbt, kanske för att sommarfärgen inte försvunnit helt. Men nu ska jag använda lite selftanning produkter, för att inte känna mig så blek.

I morgon ska jag berätta när jag ramlade ihop på en restaurang i Puerto Banús

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.