Höstpiffade blomlådor.

Innehåller annonslänk till OM

Hej på er!

Har haft en ledig Fredag idag och jag har då rakt inte hunnit det jag tänkt. Jag har agerat chaufför åt O mest hela dagen känns det som, samt gjort en del annat, som inte stod på agendan från början.

Vet inte om ni som är här inne sett mitt senaste instagraminlägg, vilken respons det blev på det inlägget. Heter samma där som här, så kolla om ni har lust.

Insåg när jag kollade igenom mina gamla inlägg att jag glömt pimpa mina balkonglådor, om man nu kan kalla det balkonglådor när de inte sitter på en balkong utan vid mina vardagsrumsfönster?!

Så efter att jag inhandlat både ljung och det andra trasslet, som jag inte vet vad det heter, i en folktom butik, har jag nu satt ner dem i lådorna tillsammans med cypresskvistar och ligusterkvistar. Sedan kan jag fylla på med tallkvistar och ljusslingor närmare advent. Just nu känns vädret lite konstigt +16 grader och sol mitt på dagen idag. Men det kanske är bra att det är soligt och skönt ute, så vi vill komma ut och njuta av det fina vädret och hålla viruset borta.

Jag var och hämtade paket idag, så om några dagar kan jag nog visa vad som gömde sig däri.

Just nu sitter P och kollar det amerikanska valet, själv sitter jag och inspireras av höstmodet och jag måste bara säga att denna får en stor gilla av mig. Ska bara fundera om jag vill ha den så mycket att det blir att klicka hem den?!.

I helgen väntar jobb med munskydd, visir och skyddskläder, för yes nu har vi Covod 19 på intensiven.

Ha en bra helg trots detta eländiga virus

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • E
    november 6, 2020

    Använd klickfingret! Det står Helena på blusen! Kram och var rädd om dig på jobbet!

  • Catarina
    november 6, 2020

    Styrkekramar till dig och alla din kollegor inom vården. Var rädd om dig och njut av dina lediga stunder 💗