Lyxa till det med en adventskalender

Innehåller annonslänkar till Lyko, Apoteket, Sinful

Bluebox

Hej hej!

Nu när mörkret kryper inpå oss och vi ska vara isolerade från omvärlden, måste vi hitta saker som kan förgylla vår vardag. Jag brukar allt köpa en kalender varje år och det har varit lakritskalender, eftersom jag älskar lakrits. Men det finns ju så många andra typer av kalendrar man kan välja på.

Varför inte en kaffe kalender med 24 olika kaffepåsar med olika rostningar och med olika smaker. Varje påse räcker till tre koppar.

Ni hittar kaffekalendern här

En riktigt fin spakalender passar ju perfekt nu då vi kanske inte ska göra spabehandlingar utanför hemmet. Den erbjuder engångsbehandlingar i praktiska påsar, masker och krämer för flergångsanvändande i snygga glasförpackningar.

Ni hittar spakalendern här

Rituals kalender kan jag tänka bjuder på doftande överraskningar

Rituals kalender hittar ni här

En adventskalender från Apoliva bjuder på hud & hårvårdsprodukter, makeup och accessoarer.

Ni hittar kalendern här

Gissar att många här inne dricker te, så en tekalender skulle säkerligen vara trevligt för er tedrickare.

Te kalendern hittar ni här

The Bodystore har också kalender varje år

Ni hittar Bodystores kalender här

Vill man lyxa till det lite hemma i sänghalmen finns det kalendrar även för det, här hittar ni en till rabatterat pris. Här hittar ni en annan.

För choklad och lakrits älskaren hittar ni en massa olika kalendrar här inne.

Bara att välja sin egna favorit, du behöver inte åka till köpcentret för att inhandla din kalender, utan bara att beställa.

Brukar ni köpa adventskalendrar, isåfall vilken?

Här hemma sitter P och jobbar på ena sidan soffan och jag sitter med datorn på andra sidan. Doris ligger hos P. Har en massa ljus tända, men just idag känner jag nästan för att tända en sprakande brasa.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Pia Nessén Strid
  november 5, 2020

  Tack för tips på kalendrarna! Jag älskar också lakrits, så det ska jag se om jag kan hitta här inne.
  Igår fick jag boka av en spakväll som vi skulle ha haft på fredag (i morgon) i Örebro. Ett litet gulligt och väldigt privat spa mitt i stan. Jag och mannen brukar gå dit och unna oss varma bad och det finns massage av olika slag att välja på och lerinpackning osv. Det skulle ni prova…man kan vara fyra personer max. Vi brukar ta med lite vin och ostbricka eller tapas dit.
  Men det är bara att gilla läget, hittar kanske en spa-kalender här också, som vi kan njuta av istället.

  Har följt dig en längre tid men nu senaste tiden läser jag din blogg ofta och även Instagram. Jag får verkligen önska dig lycka med din nya fina man, ni ser ut att ha det så fint. Ni gör mycket ”samma” saker som jag och min man, som också träffades ”mitt i livet”. Vi är också riktiga livsnjutare. Bor i villa, har sommarshus vid en sjö med båt, utanför Örebro och en husbil som vi älskar att åka till Österlen med. Hamnar ”där” varje sommar, av någon anledning. 🙂

  Ha en fin helg!

  Mvh Pia

  • helenavi
   november 5, 2020

   Hej Pia! Tack för ditt fina mejl. Jag följer dig på Instagram😍. Vad kul att du också fått det bra med din nya man. Vi har ju bara träffats sedan januari, så allt är ju väldigt nytt, men det känns så bra i hjärtat. Det där spat mitt i stan har jag hört om, ligger det på norr? Ja visst är det tråkigt att man får ställa in allt igen, lagom när man börjat leva lite mer än i våras, kram Helena 🤗

 • Pia Nessén Strid
  november 5, 2020

  Hej Helena! Spa´t ligger vid Näbbtorget på Näbbtorgsgatan vid Stora biblioteket. Gå in på : http://www.tandospa.se och titta där. Det heter Annette´s spa & tandhygien. Ser ganska obetydligt ut på de bilder som finns, men jag garanterar ”mysfaktor”. Det är så mysigt där, litet och personligt, man sitter i morgonrockar, med levande ljus och lite gott i glasen och något tilltugg. Det är bara ni där och Annette förstås, hon är verkligen urgullig i sitt sätt att prata och vara! Har även varit där flera gånger med mina väninnor.

  Att bero på P…har lite känningar i hans hemtrakter via mitt jobb. Vi har en stor kund därnere som heter Väderstad AB och även i Vadstena har vi en samarbetspartner som heter LJ Automation AB, kanske någon P känner, kul!

  Ha en fin helg!
  kram Pia😊

  • helenavi
   november 5, 2020

   Hängde inte riktigt med på sista stycket🤔. Har din man också P som första bokstav? 😉

  • Pia Nessén Strid
   november 5, 2020

   Nej, jag menar din man, du kallar ju honom P.😊
   Tyckte det var lite kul att jag, i mitt jobb har lite med Väderstad-verken att göra..eftersom din man är där nerifrån, och att jag även har en leverantör som jag handlar av, som finns i Vadstena, det var så jag menade. Han kanske känner till Väderstad-verken😊
   Företaget jag jobbar på utvecklar robotar till Industrin och vi har gjort mycket jobb på Väderstad.

   Ha det fint!
   Kram Pia