Innehåller annonslänkar

Heej!

Sa någon Fredag? Jaaa och jag har sådan där härlig fredagskänsla, ni vet när man vaknar och vet att man är treledig och en helg med inga måsten väntar, så härligt. Vi tillbringar helgen i Vadstena och då vet jag att mina axlar sjunker, och med det kanske blodtrycket sjunker något också, när en del stressorer kommer mer avlägset.

Det vi ska göra men som absolut inte är stressigt, är att höstpimpa P´s trädgård. För snart är det Halloween och det väntas besök i det rosa huset. Även om det inte blir halloweentema, så kommer det bli hösttema iallafall.

Hemma är mina pelargoner borttagna och mina lådor under fönstren har fått fina höstblommor. Ska nog snart sätta dit lite fin batteribelysning, här finns jättefina för 39kr.

Idag när vi åkte till Linköping, såg jag så mycket lärkträd, och blev såklart sugen på att hitta en rejäl gren med en massa kottar på. Tycker väldigt mycket om att kunna ta in växter från naturen.

Till P´s trädgård, så är han bra sugen på en sådan här och jag håller helt med, så mysigt man kan pimpa den när det är mörkt ute.

Men denna fredag, när P slutat jobba och allt är hemhandlat, så är jag faktiskt sugen på en riktigt god fredagsdrink och jag är till och med sugen på en gindrink, det var jättelänge sedan vi itog en sådan.

Misstänker att när vi ätit färdig, så kommer jag somna i soffan, har en förmåga att göra det när jag är hos P.

Är ni lediga denna helg? Vad ska ni hitta på, så kul att höra vad ni sysslar med

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
 • E
  oktober 22, 2021

  BUBBEL måste ni ju ta i dag på champagnens dag! 🥂🍾.

  • helenavi
   oktober 22, 2021

   Trodde det var förra fredagen, när jag jobbade😳

 • Tina ME
  oktober 22, 2021

  Så mysigt och skönt för er med höstmys i Vadstena. Vi ska bo över på Djupvik i helgen med ett gäng vänner. Ni var ju där när vi var här på ön i augusti ock det ska bli spännande för vi har ju varit där massor av gånger men aldrig bott över. Ha det fint nu och snart ses vi ju igen. Hälsa! Kram //Tina

  • helenavi
   oktober 22, 2021

   Spännande att höra vad ni tycker om menyn😉

 • Milla
  oktober 22, 2021

  Åh låter som en topphelg! Min är oskriven. Måste ut o röra mig, ständiga bekymret är för lite rörelse… jag somnar också i soffan, är så himlans trötter. Förr satt jag uppe på fredagkvällar o gubben däckade tidigt och nu är det tvärtom 😀. Smittar på sömn 6 tim i veckan och det är för lite…
  Vi får kämpa på med energiinhämtningen!

  • helenavi
   oktober 22, 2021

   Jaa verkligen! Sex timmars sömn är nog vad jag snittar också och det är på tok för lite för mig. Hoppas på sovmorgon imorgon! Kram 🥰