Testat sömnklocka

Hej på er! Igår klarade vi av en massa ärenden. Vi besökte många butiker och bilen var smockfull av saker som vi senare under kvällen roade oss med att ställa ut. Vi bestämde oss för att gå och lägga oss tidigt, så vi skulle komma upp tidigt idag. P har skaffat en sådan där smart klocka, en Garmin quatix6 som har en massa finesser och bland annat mäter den hur bra sömnen är. Jag skulle få prova den i natt. Det visade sig inte alls vara någon bra ide. Blev superstressad och fick hjärtklappning och kunde inte sova alls. Så efter ett par timmar tog jag av mig klockan för att komma till ro, men min nattsömn blev katastrof, så jag kommer nog vara supertrött i eftermiddag.

Förra helgen var vi hos stora dottern som ju också bloggar på Villa Sjöliden. Hon hade lagat Wallenbergare på hjortkött och det var så himla gott. Hon var själv lite skeptisk då det är snickaren som oftast lagar mat hemma hos dem, men nu var han ute och jagade så då fick hon visa sina kocktalanger som minsann var super.

En mysig eftermiddag som blev kväll och deras hus som ligger vid en sjö, lyser så vackert. Mysigt att få rå om de små en stund. Hade fulla väskan full av teckningar när vi åkte därifrån. Har ju äran att få ha dem snart igen under höstlovet, ska bli mysigt att få rå om dem.

Igår passade jag också på att ta min 4e TBE vaccinspruta. ”Min doktor” finns ju vid Ica Maxi i Linköping. Hur smidigt som helst, men idag är jag riktigt öm i armen.

Veckan som kommer väntar mycket jobb, men däremellan också en massa kul så det blir en hektisk vecka men det ska bli kul också.

Ha det gott. Kram på er!

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.