Hur gammal blir en grill?

Posted on

Innehåller annonslänk till Hulténs

Hej hej!

Vi håller på att väcka mitt poolområde, var i Vadstena i helgen och nu är det dags för min trädgård att vakna. Vi håller på att fylla vatten i poolen och ser över min Webergrill, som har brjat rosta på en del ställen. Började fundera på hur gammal grillen är och inser att den är med säkerhet elva år, och kanske lite äldre ändå. Den är fin utvändigt, det är däremot andra saker som är helt rostiga. Nu hittade P ett ställe där man hittar reservdelar till min grill, så för en tusenlapp, kan jag byta det som rostat och den blir förhoppningsvis som ny igen.

Hur har era grillar klarat sig, och har ni hittat reservdelar, eller har ni varit tvungna att köpa ny grill?

Här hittar man alla tillbehör till Webergrillar, så tacksam att den går att laga.

Solen och värmen ska vara kvar hela veckan, så här ska njutas mellan jobbpassen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Milla
  maj 13, 2024

  Gissar det är en gasolgrill? Vi har en, inte en Weber, och pratat om många år att byta ut den mot en Weber. Men – efter att bytt ut rostiga brännare så har den ju funkat jättebra, så ännu inget byte. Vi funderade på hur gammal den är, och kom fram till att när den köptes på Rusta så var han och en spelevink till studsande son med och eftersom han är 31 år nu… ja grillen är gammal och maten smakar bra 🙂 . Dock så kör vi mest med kolgrill numera, förr blev det gasol när det skulle lagas mat snabbt. kram Milla

 • Lena
  maj 13, 2024

  Har ingen Weber utan en helt vanlig klotgrill, den är precis lika fin nu som för 10 år sedan. Alltid noga med att ställa undan över vintern och sätta huva på om den står kvar på altanen.

 • Camilla
  maj 13, 2024

  Jag får tack för tipset! Vi har en Weber gasolgrill och den börjar bli till åren. Så lite uppfräschning, kan behövas.