I år kommer min trädgård blomma de luxe

Posted on

Hej hej!

Fredag och här är det just nu mulet, men jag litar på alla väderappar, att det ska bli fint i helgen. Jag använder flera väderappar, men appen från Klart är den bästa, där kan man jämföra tre olika appar.

När det är sommar är vi inte många som jobbar (halva styrkan), så man jobbar med samma kollegor och man jobbar jämnt känns det som. Men nu är jag ledig tre dagar och det ska bli så skönt. Hoppas att det kan bli lite båtliv när vännerna kommer på besök.

Jag har haft dahlior ett par år, men inte tyckt att de blivit så fina, men i år, wow säger jag bara. De har precis börjat blomma och jag har plockat in ett par buketter redan. Vad receptet är för att det blivit sådan skillnad är nog flera.

Dels förkultiverade jag dem innan jag satte ut dem. P skaffade ordentlig och bra jord (inte jordsäckar). Sedan tror jag att när vi satte dit automatisk vattning, så missar man inte att vattna och det gynnar att de inte torkar ut.

Hoppas det blir mycket blommor och har förstått att ju mer man klipper, ju mer kommer det blomma.

Hur får ni er trädgård att bli prunkande ?

Håller tummarna att vädret håller i helgen

Må så gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena - gott för själen
    juli 28, 2023

    Så härligt att kunna plocka in snittblommor! Jag längtar till vår trädgård är så pass i ordning att vi kan ha lite blommor! Just nu har jag knappt lust med krukor. Vi jobbar så mycket med stenläggning och sånt så man knappt hinner vattna de få krukor vi har.

    Roligt att ni fick till det så bra i år!

    Kram Lena