Nedräkning, sju dagar kvar

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Mio

Hejsan!

Jag har nedräkning till det är min tur att få lite ledigt. Sju arbetspass kvar, sedan väntar fyra veckors ledighet som brukar gå oerhört fort, så därför passar vi på att insupa känslan av ledighet redan nu, mellan arbetspassen, kanske inte alltid så lätt att få till.

Men i måndags när jag var ledig och mörka moln gjorde att det kändes tråkigt, så när P slutat jobba, åkte vi till Smultrongården, har inte visat honom det tidigare, vi har verkligen inte hunnit dit de gånger de haft öppet.

Men nu i sommar har de öppet hela sommaren. så varför inte ta en utflykt till Smultrongården.

Jag har hängt på Smultrongården många år, hittade ett gammalt inlägg, när jag inte bloggat länge, när jag besökte dem, här kan ni läsa om det.

De hade så mysigt i sin trädgård, med en massa bord och stolar, två orangerier, med utemöbler, så där intog vi fikat.

Tack vare att vädret inte var det bästa, så tog jag inga kort, bara detta.

Men jag fick ändå lust att ändra lite hemma, eller rättare sagt köpa nya sådana här, som de hade överallt i sin trädgård och jag kände att mina har gjort sitt och kunde se hur mysigt det skulle kunna bli med några stycken runt mitt poolområde.

När jag ändå åker till Mio, så ska jag inhandla en ny duk till P´s runda bord. Jag köpte en jättefin duk förra året, men den måste tvättas ibland och då skulle jag vilja ha denna som det är rea på, 99 kr och vilket superpris för en stor rund duk.

När jag drömmer mig bort, så skulle jag vilja ha ett litet utekök runt grillen, där den står idag, men med tanke på att jag inte är hemma så ofta, kanske det stannar vid en dröm. Men det är alltid inspirerande att fantisera och visualisera hur man vill inreda, främst ute kring poolen. Annars känns det som inrednings inspirationen inne fallit i trada. Har ni samma hunger att inreda som ni gjorde förr?

Nu skall jag kolla på Allsång på Skansen, se hur Pernilla sköter sig..

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Camilla
    juli 6, 2023

    Jag och min familj var också på Smultrongården i måndags.Vi åt Adams räkmacka, så gott. Dottern frågade mig när vi satt där och åt, hur jag hade fått tag i Smultrongården! Det är tack var dig Helena! Som tipsade oss Smultrongården. Tack för en trevlig blogg!