I helgen som var

Innehåller annonslänkar

till Ellos, Lindex, Xlash

Hej på er!

Hur har ni det?

Ni vet ju vad jag tycker, så jag ordar inte så mycket mer om det.

I helgen som var, åkte jag och P till Örebro och strosade på stan. Vi trotsade det dåliga vädret och hade en supermysig eftermiddag. Vi gick i de affärer vi var nyfikna på, och åt lunch på en nyöppnad restaurang Hemma hos Adam. Bra mat, och bra priser, och är det något Örebro har gått om så är det restauranger. Jag tog en Okonomiyaki räkor, som är en kålpannkaka med räkor, BBQ sås picklad rödlök, färsk koriander och chillimajo, till förrätt. Supergod och kostade 79 kr. Till huvudrätt tog jag en klassisk schnitzel, 179 kr. Alla rätter låg på dessa priser, vilket jag tycker är prisvärt.

När vi kände oss klara med stan, åkte vi hem och jag sov middag, det tog på krafterna att gå på stan, tydligen.

På kvällen traskade vi bort till vännerna som bor en bit bort. En supertrevlig kväll med god mat, gott i glasen och trevligt sällskap, som dock slutade alldeles för sent.

Söndagen gick i sakta tempo.

Min blus från dagen hittar ni här och kvällens tröja här. Perfekta byxor med lagom längd och lagom stretch hittar ni här. Mina örhängen finns här

Vet inte om ni lagt märke till att jag knappt har några ögonfransar längre. Jag har bestämt att jag inte ska ha volymfransar längre, nu ska fransarna få vila ett tag, men just nu ser det förskräckligt ut. Mina egna fransar syns knappt, så jag kör nu med ögonfransserum, som jag hoppas ska skynda på tillväxten av mina egna fransar.

Just nu är det 25% på xlash här.

Någon som har erfarenhet av hur snabbt fransarna återhämtar sig efter att man slutat med fransförlängning?

Ha en fin lillördag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Jessica
  november 8, 2023

  Tack för tipset om resturangen. Sett många som tipsat om denna så den får det blir framöver. Xlash är verkligen superbra, har även provat deras brynserum så så bra!

  Önskar dig en fin dag!

 • E
  november 8, 2023

  Sköna Helena, jag har inte tänkt på att du slutat med fransförlängning. Du är lika vacker som alltid! Kram

  • Helene
   november 8, 2023

   Tyvärr fransarna blir aldrig riktigt bra efter förlängning sluta göra fransar för något år sen och mina är fortfarande inte detsamma kram Helene

   • Camilla
    november 11, 2023

    Det tar ca 3-4 veckor så kommer du att ha jättefina fransar om du använder Xlash. Bara att ”hålla ut”.