Influenserfrukost hos Deichmann

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Ellos och Stenströms

Hej hej!

I morse var det influenser frukost tillsammans med Almi Mälardalen. denna gången var vi hos skobutiken Deichmann som är en butik som funnits i över hundra år. Det startade som ett familjeföretag 1913 i Tyskland och bland de största utanför Sverige, men är på framgång i Sverige med över 30 butiker.

Det var en trevlig morgon med en riktigt god frukost och sedan fick vi personlig service, tror alla som jobbade i butiken var där för att hjälpa oss.

Så efter att vi ätit den frikostiga och goda frukosten, så fick vi kolla runt på vårens trender som är sneakers och mycket färg. Jag valde ett par sommarskor, med bra sula, med tanke på min hälsporre, som btw är lite bättre nu efter tre stötvågsbehandlingar. Har ju fått så ont i vänster skuldra både fram och bak, antagligen för att jag går så snett, så jag har besökt en sjukgymnast som försökte knäcka rätt lite saker som var fel, så något bättre känns det allt. Ni hittar Deichmanns sortiment här

Jag längtar så efter att få börja använda mina nya skor och vet ni att inom en snar framtid kommer de sitta på mina bleka fötter och fötterna och övriga kroppen kommer sakta men säkert inta en nyans mörkare ton.

Så när vi hörs nästa gång, då är jag nog lite lättare klädd.

Min cape hittar ni här, min härliga vårkappa här nedsatt 25%

Ha en fin fin helg.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.