Vi for till solen

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Lindex, Bubbelroom, Asos

Hej på er!

Vet ni vi drog iväg på solsemester. Vi var så trötta på denna enormt långa vinter, med mörker och kyla. Nu sitter vi på Gran Canaria, där ljuset flödar, solen värmer och vi mår så underbart gott. Tänk vad sol och värme gör med oss. Förhoppningsvis är våren mer på gång när vi kommer hem.

Vi bor faktiskt på samma hotell som vi gjorde sist. Vi gillade det jättemycket och vi passade på när det var Black friday, för då hade de bra priser på detta hotell, som nog annars är rätt dyrt. Ni hittar hotellet här

Så vi lämnade ett regnigt Stockholm och landade i ett solvarmt Las Palmas. Vi har bil här nere, vilket gör att vi kan se oss omkring, för att bara ligga på en strand en hel vecka och inte se något av ön, är inget för oss. Gran Canaria har så mycket att uppleva. Ni vet när vi var högst uppe i bergen för dryga ett år sedan och P friade till mig. Ni kan läsa om det här och här ser ni lite av vyerna vi upplevde. Helt magiskt, och nu ska vi uppleva lite andra delar av Gran Canaria, såklart får ni hänga med.

Jaa bleka som vi var, så kanske man kan ana en något mer skär nyans efter en dag i solen.

Jag tog med mig lite nya kläder, och första kvällen hade jag denna klänning, som har så himla snyggt tyg och också snyggt fall, en riktig favorit. Sandalerna hittar ni här, dom får jag tyvärr inte gå i nu, pga av hälsporren, men så snygga och dessutom på rea.

Igår hade jag denna snygga topp, alltså vilken favorit. Minns att jag ville ha en sådan när jag gick i trean och hade sett den på Mary Stävin (Miss world och Bond brud) Plockade nämligen jordgubbar hos hennes pappa och hon var där och hade en liknade sådan topp och jag ville ha en likadan. Jag letade i varenda affär och hittade tillslut en gul sådan topp och jag var så nöjd, vill jag minnas. Jag är precis lika nöjd nu.

Rosa kavaj hittar ni här

Nu har P varit och tränat och jag har skrivit till er. Nu frukost, sedan utflykt.

Hoppas våren är på G i Sverige!

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  mars 20, 2023

  Googla Avundsjuk och jag tror jag kommer upp på bild. Njut!

  • helenavi
   mars 20, 2023

   Ha ha den var rolig🤪😂😍