Jobba med mina influencer kollegor

Innehåller en annonslänk till Ellos

Hallå!

Bloggen har ju funnits ett antal år nu, närmare bestämt snart 11 år och jag tycker det är lika kul fortfarande. Det har faktiskt blivit ännu roligare nu när vi är flera influencer som träffas regelbundet och ibland även sitter och jobbar ihop. Flera jobbar ju med sina kanaler på heltid. Det gör inte jag, och har inte den ambitionen heller.

Jag har det som hobby och så får det vara, tror att det krävs så mycket jobb att driva en blogg och kunna leva på den, det skulle vara för tufft för mig.

Denna dagen satt vi hemma hos Therese Wickman som bor i en riktigt fin våning mitt i Örebro. Den är hur fin som helst och så mycket rum, alltså hon måste vara så nöjd att ha en sådan fin lägenhet, en riktig drömlägenhet.

Vi satt några timmar och jobbade och pratade samtidigt. Sedan var det dags för lunch och då mötte vi upp Louise, som är hemma och är mammaledig. Hon hade tagit en promenad upp på stan med sina två gulliga barn, som absolut inte gjorde något väsen av sig. Så mysigt att ses och luncha ihop.

Sedan fortsatte vi jobba ett par timmar till på eftermiddagen

Antar att ni vet vilka alla är, om inte, så var det Therese Wikman, Träning 40+, Matplatsen och jag, och senare Louise Henriksson.

Min klänning finns här

Nästa helg, den 2/9 då kommer vi köra Bloppis på Vågen gallerian igen. Den är i nedre plan och kommer vara mellan 10-15, så då kan ni komma att fynda en massa fint.

I skrivande stund, är det söndag och solen tittar allt fram, så kanske kan vi vara lite på båten i efm.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.