Jobbhelg och cykelfest

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Mio

Hej hej!

Nu har jag gjort min jobbhelg och jag kan säga att jag var något trött igår kväll när jag checkade ut från den intensiva avdelningen. Nu var det inte bara jobbets fel att jag var trött, vi var nämligen på cykelfest på lördagskvällen. den har ju varit pausad i två år iom pandemin, men nu så var det dags igen. Det var 20 års jubileum i år, så att vi har hållt på i många år och det har uppstått två cykelfester till i vår lilla stad, kul!

Vi skulle bjuda två par på efterrätt, så vi fick det lindrigt och jag har ju min egna kock, så jag hade dukat och P lagade maten, bra fördelning………

Vi åkte på förrätt ett par gatr bort tillsammans med värdparet och ett par till. Huvudrätten åt vi i området bredvid vårt, inte så långt att cykla för vår del, eftersom vi skulle hem och ha efterätt efter huvudrätten. Spännande att få äta andras mat och att träffa nya människor. P känner ju inte många, men han har inga problem att träffa nya.

Har förstått att vissa inte gillar att träffa nya människor, de tycker att de känner nog med människor och välkomnar inte in nya, men jag älskar människor och tycker det är trevligt att träffa nya bekantskaper och få nya ideér och värderingar som följer med på köpet.

Kvällen avslutades med en fest på hotellet i vår stad. Där man träffas och går igenom vilka man varit hos och vad man ätit, sedan blev det dans. Jättelängesedan som jag dansade loss.

Idag är jag ledig, men har lite på agendan som vanligt. Ska och köpa ett par sådana här, eftersom det är sista dagen med rabatt. Det går inte att inte ha för många sådana. Sedan blir det städning av poolhuset.

Ha en fin start på denna vecka som bjuder på ledighet för många, inte mig dock.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Milla
    maj 24, 2022

    Låter så himla trevligt med cykelfest, funderat flera ggr på om man skulle starta en här men ooorka 😀. Jag gillar också att träffa nya människor, men sen mer under vilka omständigheter. Var på öppet hus i helgen för en vännsom fyllde år men där var massor av folk och då blir jag oerhört introvert, jag vill ha lagom med folk och träffas så där spontant, ute på resor tex är himla trevligt. Och då är det inte jag som är den mest sociala av oss två här hemma 😀. Kram