Fotokurs på Bruket

Posted on

Innehåller annonslänk till

Ellos

Hej hej!

I tisdags hade jag anmält mig på mobilfotokurs. Den skulle hållas på Bruket inredning. Fotografen Johanna har jag träffat några gånger innan. Det är hon som fotat min header för några år sedan.

Det tråkiga var att jag beställt en ny mobil, för kameran på min mobil hade gått sönder. Den nya skulle kommit i fredags, men leveransdatumet sköts fram hela tiden. Gick in på mobilaffären och frågade vad som hänt och tydligen hade min mobil rest runt i hela Sverige och var nu i Dannmark.

Men jag hade sådan tur att han kunde stoppa den leveransen och att han hade en mobil i butiken, som jag kunde ta. Så jag hade en sprillans mobil med mig på fotokursen.

Lisa som äger bruket, stod med lokal och fika. Plus att miljön på Bruk är så fantastisk så att fota där är magiskt om man kan. Nu fick vi lite tips som vi kan ha nytta av, verkligen roligt. Är ni på vift i sommar rekomenderar jag verkligen att göra ett besök på Bruket i Kumla.

Kul med ny mobil och kameran ska vara superbra, så nu ska jag lära mig mer hur den funkar. Ett nytt skal är på väg hem.

Min supersköna klänning hittar ni här

Nu väntar två dagars jobb innan jag blir ledig.

Må gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.