Innehåller annonslänkar till Artelleriet

Nakd och Mio

Hejsan! Måndag igen och jag är ledig en dag. Solen skiner så fint och det är så frostigt ute. Tog en rejäl sovmorgon, då jag har varit hiskeligt trött senaste tiden. Idag har jag en massa saker jag tänkt göra, men har förstått att jag inte hinner allt på min to do list och det är bara att acceptera. Ser att många redan hängt fram adventsbelysningen i fönstren och jag förstår det, för hua vad mörkt det är mestadels av tiden. På så vis är det nästan bättre att jobba kväll, för då får man de ljusa timmarna hemma och kan passa på att ta sig en promenad.

Mina adventssaker åker fram i veckan tänkte jag, men mina kanalhus har fått komma fram med en ljusslinga i.

Dessa söta hus som ska påminna om kanalhusen i Amsterdam är inte superlätta att få tag på, men jag har lyckats nosa reda på ett par ställen där det finns några. Bla här och hos Nord by C. Lite kul att bygga på något hus per år. Så fint att pryda med en fin ljusslinga, här finns tunna fina till bra pris. Provade med vanliga värmeljus ett år, men det blev för varmt, så därför är det bättre med ljusslinga. Ska nog leta rätt på lite gröna grenar att pryda runt husen, så det blir lite mer juligt.

Har ni fyndat något dessa dagar? Jag har faktiskt fyndat både till mig själv och till julklappar, känns bra att det är på G. Julklänningar kanske någon funderar på och här hittar ni en till 40% rabatt, och så även på alla deras klänningar.

Har ni sett att det varit vajsing på gilla hjärtat härinne. Att det redan är rött fast inlägget är nytt och om man då trycker på hjärtat så tar man bort sin gilla markering? Ulrika som är vår duktiga bloggdesigner har satt tänderna i problemet och jag tror det funkar hos några av oss. P säger att det inte funkar hos mig, så ni får gärna meddela mig om det funkar att trycka på gilla hjärtat utan att ni unlikar inlägget.

Men nu ska jag hoppa i träningskläderna och ta mig till träningslokalen.

Ha en fin fin dag.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.