Fyndat hos Ideal of sweden

Hallå!

Hur mår ni? Idag har jag varit lite fundersam, med både det ena och det andra. Jag har funderat över hälsan och mitt ibland väldigt stressiga jobb. Tänker ibland att jag skulle behöva ha ett lugnare arbete, men samtidigt är det ju väldigt stressande att byta arbetsplats. Det har jag ju gjort, så jag vet. Sedan har jag fantastiska kollegor och det är ju inte säkert att man skulle få på ett nytt ställe. Så jag tror jag funderar ett tag till.

Ja som jag skrev tidigare så har jag gjort lite fynd på Black Week, för den där Black Friday, verkar börja tidigare och tidigare för varje år. Jag har saknat en väska där min stora dator får plats (använder windows dator). Men när jag skrollade in ideal of Swedens erbjudande så föll jag för en ny väska och ni hittar den här.

Alltså en perfekt väska att ha när jag åker till Vadstena. Datorn får plats + en massa packning. Just nu har jag haft datorn i Doris hundväska, ser ju inte så kul ut.

Finn ett fel? Ni som hängt här inne länge borde se vad som är fel? Så typiskt mig,

Just nu är det i alla fall 50% +20% på allt över 690kr, så jag gjorde verkligen ett superfynd på denna väska.

Ni kommer till kampanjen här. Visst är väl denna lilla väska fin till alla helgens fester!?

Nix nu skall jag sätta upp lite stjärnor i fönstren, tycker det blir så mysigt. Här är min favorit och den skall upp i köksfönstret.

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Ingela
  november 23, 2021

  Fin väska. Felet är att du glömt att tagit bort plasten på dragkedjestroppen eller😊

  • helenavi
   november 23, 2021

   Helt rätt! Brukar ha prislappar kvar, men nu glömde jag visst plasten🤔🙈

 • Åsa
  november 23, 2021

  Har kollat på flera sidor efter Rieker kängorna. Hittar inte någonstans. Är väldigt fina.

  • helenavi
   november 23, 2021

   Kan du inte kontakta rieker direkt🤩