Kanske en skinnkjol i höst?

Innehåller annonslänkar till

Lindex, Ellos

Heej hej!

Hoppas ni mår bra?! Jag är ledig i tre dagar, så himla skönt så här mitt i veckan, och jag har planer för dessa dagar. Just idag är inte vädret toppen, men i morgon som är den viktigaste dagen, ser ut att bli fin enl väderapparna. Är ni som jag att ni har flera väderappar som jag jämför och hoppas på den appen som lovar bäst väder?

Köpte mig en skinnkjol för ett par veckor sedan, igår var det premiär att använda den. Men insåg att jag får nog vänta tills jag kan ha strumpbyxor på mig, vilket jag tycker är för tidigt ännu, och kjolen är för kort att vara barbent i, iallafall för mig.

Min skinnkjol hittar ni här, en annan snygg här, en lite längre i brunt hittar ni här till bra pris och ser ni vad snyggt med höga stövlar till, dessa skulle jag absolut kunna tänka mig. Snygga från Vagabond hittar ni här

Nu har jag tänkt göra något jag inte hunnit göra än i år, sedan blir det att packa väskan och åka söderut.

Kram och ha en bra dag.

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 Comments
 • Tina ME
  september 9, 2020

  Vad skönt för dig med några dagars ledighet! Njut av dem och ha det så fint där söderut <3. Stor kram till dig! //Tina

  • helenavi
   september 9, 2020

   Hoppas snart dra norrut, och kanske träffa er😉😘

   • Tina ME
    september 9, 2020

    Jaaaaa, lova att ni hör av er när ni kommer norrut. Kraaaam <3 //Tina

 • Christine
  september 9, 2020

  Hej! Kjolen är jättefin, men du äger ju bara fina kläder:)
  Vill tipsa dig om detta nu när du ska åter till mina trakter: https://m.facebook.com/hillingstadsblomsterodling/?locale2=sv_SE

  Tänkte att du verkar gilla blommor 💐 Kanske ni redan varit där? Väl värt ett besök tycker jag.

  Kram

  • helenavi
   september 9, 2020

   Hej Christine! Vad lustigt vi var där precis när du skrev, men det var stängt, så vi åker dit imorgonbitti. Vart bor du? Kram Helena 😉🤗

   • Christine
    september 9, 2020

    Vilket märkligt sammanträffande! Jag bor i Motala, men rör mig en del i trakterna runt Vadstena, Tåkern och Omberg. Jag tycker att det är så otroligt vackert där! Och blomsterboden har blivit en favorit.

    En annan favorit men i riktning mot Linköping är Ledbergs keramik. Kolla facebook för öppettider. Vit keramik, otroligt fin. Ha en skön ledighet!
    Kram 🌻

    • Christine
     september 9, 2020

     Nej, nu skrev jag fel. Ledbergs krukmakeri ska du söka på fb för att komma rätt😊

 • Anders Lundis
  september 10, 2020

  Om resultatet är som på bilderna, måste jag få säga att jag tycker det är en mycket god idé!!
  Snyggt och stilfullt.