Bloggtorka

Innehåller länkar till Ellos

Heej hej!

Har lite idétorka kan jag säga, det är inte ofta jag haft det under mina år här på bloggen. Jag ju snart bloggat i nio år, och det är inte ofta jag fått bloggtorka, men just nu har jag det. Har en del saker i pipeline, men de är inte färdiga ännu, så medans de inläggen ska bli klara, sitter jag och kliar mina geniknölar. Kan det tänkas att ni läsare önskar något särskilt jag ska visa eller skriva om?

Idag hälsade jag fyra förväntansfulla termin sex studenter välkomna. Gillar att höra deras historia och höra hur de tänker framåt, ett väldigt roligt jobb. Däremot att göra Powerpointpresentationer är inte min grej. Så själva mötet med studenten är det som ger mig sådan boozt.

Alltid kul att få gå till jobbet och ha vanliga kläder på sig. Blusen har jag visat förut, den är härifrån, tyvärr verkar den vara slut, men blusar från samma märke med nyare mönster finns, som denna.

Ja det blir inte mer från mig idag, ska vila hjärnan och se om jag får lite ny inspiration.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Christina
  september 8, 2020

  Snygg blus och glasögon , dom är av märket Tom Ford va ?? Skall köpa nya o det är så svårt lånat hem i omgångar , så börjar bli expert på märken ;)) //Ha en fin dag Christina

  • helenavi
   september 8, 2020

   Hej! Tack, ja märket är Tom Ford. Ja visst är det svårt att hitta vågar man trivs med. Lycka till i letandet. Ha det gott. Helena

 • Ulrica
  september 9, 2020

  Jag får bloggtorka oftare och oftare nuförtiden, men det är något som jag så gärna vill fortsätta med, det är ju liksom en del av oss och vår personlighet nu, så när de där torkperioderna kommer så får man bara ta det och invänta ny inspiration tänker jag. Jag vill bara fortsätta läsa dt du skriver om, det behövs inget annat eller nytt känner jag.
  KRAM

 • Malin
  september 10, 2020

  Supersnygg kjol! Du passar så bra i den.
  För mig är den för kort, men på dig funkar det!