Kanske händer det något nu?!

Innehåller annonslänkar

till Cocopanda och Edblad

Hej på er!

Redan måndag och jag är ledig idag med. Det beror på att jag skulle åkt med kollegor för att åka skidor i Romme. Men, jag hade verkligen ingen lust, jag har försökt peppa mig att detta skulle bli så roligt, men nej, jag kunde inte peppa mig själv att det skulle bli kul, så till sist fick jag bara bestämma att jag inte skulle följa med, och när jag väl tagit beslutet, så kändes det så himla skönt. Mina kollegor är på plats i Romme i skrivande stund, och de har en klarblå himmel och massor av snö och de kommer få en fantastisk dag i backen, men jag är nöjd över mitt val.

Jag känner att jag är otroligt otränad och känner mig tung och otymplig. Jag har ju svårt att ta mig iväg till gymmet, vill helst vara där när ingen annan är där och vill absolut inte stå att vänta på några maskiner. Så nu har P och jag köpt ett löparband ihop. Det står i mitt garage, bland allt annat bråte just nu. Men när våren kommer och alla möbler är ute, ska vi göra i ordning där ute, så det blir en träningsstudio. Jag lånade grannens löparband för några år sedan och då fick jag ju till träningen, så därför tror jag att det kanske kan hända något nu.

Så i lördags testade vi allt på att springa/gå på löpbandet och det funkade väldigt bra. Så en kvart på löparbandet, en kvart på crosstrainern och en stund med min kettlebell, för att sedan ta en promenad med Doris, så kändes det väldigt bra.

Dagen fortsatte på bästa vis. Jag färgade min utväxt, eftersom det dröjer innan jag får komma till min frissa och det var flera cm av grå utväxt.

Här hittar ni min färg som täcker gråa hår och är väldigt neutral och passar mitt hår.

Sedan var det dags att fixa till oss, vi skulle ta oss till stan för lite roligheter.

Det blev några ombyten, fick för mig att jag inte skulle ha svart som jag alltid bär annars.

Det blev några ombyten innan jag blev nöjd. Men detta halsbandet var jag bestämd att jag skulle ha. Ett tips om ni vill köpa någon alla hjärtans dags present till någon, eller er själva.

Finns här

Innan vi for hade P bakat scones, han var rädd att vi skulle vara hungriga innan vi kom till stan.

Kvällen bravader berättar jag om i nästa inlägg, nu skall det bli en promenad i det fina krispiga vintervädret.

Må så gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Milla
  februari 6, 2023

  Har man ingen lust med nåt ska man köra på känslan men svårt är det! Jag var sugen tidigare på att åka till alperna i år, men backade på det pga alldeles för dåligt tränad = rädd att skada sig. Man är ingen ungdom längre, träning måste till. Har precis köpt färgmedel på affären idag, kör men den gylllenblonda ( alternativt champagneljusblond) som funkar. Jag färgar alltid själv, funkar hyfsat bra och när man är lockig syns det inte om det blir lite olika färger 😀. Jag är sugen på att testa lite mer silverfärgad, men gissar det får blir hos frisören i sånt fall…. Har du testat lite mer silverblond? Kram Milla

  • helenavi
   februari 6, 2023

   Hallå! Det var främsta anledningen att jag inte följde med, är alldeles för otränad och tung. Ja när man har lockigt syns varken felklipp eller felfärgning lika väl. Jag har allt funderat på mer silver men vet inte om jag törs riktigt än. Tror att jag kommer se äldre ut då🫣. Kram Helena