Köket hemmets hjärta

Posted on

Innehåller annonslänkar till Lindex

och Ellos

Hej hej!

Nu är jag hemma efter en helg i Vadstena och känner mig påfylld av en massa kärlek, energi, god mat och trevliga besök. Han vet hur man skämmer bort en tjej kan jag lova. Men jag gör så gott jag kan för att ge tillbaka, hoppas han känner det och det vet jag att han gör. Men det börjar bli jobbigt att skiljas, trots att det oftast bara går några få dagar innan vi ses igen och det är ju bra att längta sägs det.

Nu är jag hemma för en veckas jobb, och lite roligheter skall hinnas med under veckan också.

Något som jag tycker är väldigt trevligt är ett hemtrevligt kök.

P har ett trevligt kök med en köksö i mitten där jag får sitta och dricka vin medans han lagar mat…..

Jag har alltid önskat en köksö här hemma, men fått höra att det är för trångt och det kanske det är, men en gång i tiden hade mitt kök en bardisk, så det borde ju funka tänker jag.

Igår regnade det som bara den, men nu på morgonen när jag vaknade så är solen på väg upp och det passar perfekt då jag ska ut på tur i vårt vackra Bergslagen.

Men det får blir stövlar, fast mina är helt trasiga, men hoppas de skyddar något ändå, skulle gärna köpa ett par nya liknande. Kommer allt ha en regnkappa med utifall att, om inte är det skönt mot kalla vindar.

Ha en fin Måndag.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    oktober 5, 2020

    Det finns väl olika strlk på köksö tänker jag, du kanske kan ordna en som passar ditt kök. Härligt att du blir bortskämd – det är du värd.