Kommunikation och gemenskap i Örebro

Innehåller annonslänkar

till Outnorth

God morgon!

Redan andra advent. Jag sitter här och myser med skön musik och tända ljus. Igår när jag var på jobbet, passade jag på att bläddra i vår lokaltidning, tycker det är mycket trevligare att läsa en papperstidning, än att läsa på datorn. Då var det ett stort uppslag om Camilla som är sambo med min äldsta dotters pappa. Hon är en klippa på att anordna event av olika slag. Hon har varit med och producerat Å Helga natt på Stortorget i Örebro och även Julkalendern på Rådhuset. Nu hade hon tillsammans med Örebro Kommun och Öbo satt ihop en vinterfestival i Statsparken i Örebro. Det kände jag att jag verkligen ville gå och se detta och jag var inte ensam om att vilja det, för jag tror hela Örebro tagit sig till statsparken denna kväll.

Ni kanske tycker det är konstigt att jag skriver så bra om min första mans sambo, men ni som hängt här inne sedan början, vet ju att vi alltid haft bra kontakt. No hard feelings, vilket jag tycker är fantastiskt. Jag har ju till och med rest med Camilla och vi reste tillsammans allihop när våra barn var mindre (Cajsa Stina & Olivia). Man kan ju önska att det skulle kunna var så för alla, men har förstått att så inte är fallet, inget man kan ta för givet.

Jag förordar gemenskap och vänskap, vilket jag vet att Camilla gör också.

Det var ju även Matmarknad i Wadköping och The Magic Forest hade premiär. Så fantastiskt vackert de satt upp alla ljus, en riktig sagovärld. Dock ska man gå dit när det inte är så mycket folk där som igår kväll. På scen stod bl.a Anders Bagge, Tusse och Ella Tiritiello och många fler. Det var verkligen roligt att få gå och se livemusik igen. Riktigt bra gjort. Här kan ni läsa mer om vad som händer i Örebro

Jag hade klätt mig i det varmaste jag kunde, med täckkjol , underställstights, men jag frös om fötterna. Skulle behövt ett par sådana här i stövlarna. Så när jag kom hem, var det bara att slänga sig i spabadet, och känna hur kroppen sakta men säkert vaknade upp och blev så där varm och go. Vilket medförde att jag blev så trött att jag gick och la mig supertidigt.

Idag är det andra advent och kvällsjobb väntar, men först ska jag njuta av min lediga förmiddag.

Må så gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Rita
  december 5, 2021

  Så otroligt fint med alla ljusen i parken, precis vad som behövs i dessa mörka tider.
  Det är ju jättebra att kunna ”gilla ” sitt ex nya partner, för har man barn ihop så lär man träffas vid vissa högtidliga tillfällen. Allt blir så mycket lättare och trevligare.

 • Camilla
  december 6, 2021

  Tack Helena för att du skriver så fint om mig och Vinterfestivalen. Kul att ni var där och kollade. Och tack för den fina relation som vi har ❤