Längtan trots att det blev bakslag

Posted on

Innehåller annonslänkar

till Mio och Newport

Hej på er!

Vilket bakslag man vaknade till idag. När jag drog bort gardinerna för att släppa in ljuset, så den underbara magnolian och runt omkring den en massa snö. What, varför, hade vi inte kunnat få lite värme och sol som varat nu ända fram till sommaren. Nu snöar det för fullt ute. Men jag slutar inte drömma om en fin vår och en solig sommar. Tänk att kunna sitta ute och äta lunch i en trevlig matgrupp. Nu ska jag inte köpa någon ny, men man kan ju drömma. Fick jag välja idag, skulle jag ha ett runt matbord. Känns som man kommer närmare varann och alla kan vara med och samtala, ingen behöver känna att de sitter längst ut på kanten.

Alltså vilket stort gilla jag känner för den här stilen, så stiligt och ändå ombonat. Tycker min dotter skapat en liknande stil på deras poolområde , så att hon gillar denna south hamton/ new england stil går inte att undgå.

Dessa fina möbler hittar ni här, här, här och här

En del kanske vill ha lite mer hellre gillar denna stil

Matgruppen hittar ni här, solstolen här, parasollet här, lilla bordet här

Till båda dessa stilar tycker jag den här passar bra för att skapa stämning.

Vilken stil gillar ni och hur vill ni ha era uteplatser?

I helgen blir det ett besök till Stockholm. P håller på att piffa upp sin lägenhet där och nu är det dags för piffet.

Det där roliga, som han gärna vill att jag ska få vara med och ha åsikter om. Jag föreslog att den här skulle få plats någonstans, lite manlig på något vis. Hade velat att det skulle vara sol och vår i helgen, så man kunnat strosa i Kungs trädgården och se körsbärsblommorna och tagit lite fina kort. Tyvärr kanske det blir snöiga kort, kan ju bli lite originellt iallafall.

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Ulrica
    april 23, 2021

    Jag gillar båda stilarna men den övre, lite new england-stil, är den vi kommer att försöka återskapa i uterummet.
    Jag hoppas du får en toppenhelg i storstan <3
    KRAM