Vilken energi jag fick

Posted on

Innehåller annonslänkar till Stronger

Hej på er!

Igår morse skrev jag om min energilöshet, men tack vare det enormt fina vädret, hände något med mig. Jag oljade in halva altanen, innan det tog slut. Klippte ner allt elefantgräs och rensade bort en massa dött i rabatterna. Klippte ner rosorna, kanske ett par dagar för tidigt, men när jag ändå var i farten. Det var så himla skönt ute. Jag hade kjol och en sportopp på mig. Skulle så gärna vilja ha den här bikinitoppen, men den är slut i min storlek, men då kom jag på att jag hade den i sporttopp. När jag var klar la jag mig i solstol och lyssnade på en bok. Doris som också älskar att sola, fick vara bunden, så hon inte skulle gå i det ny oljade. Jag somnade såklart, vilket jag ofta gör när jag hamnat i solstolen, så jag måste backa bandet, för jag har missat massor i boken.

Idag när jag kom hem från jobbet, satt jag en stund i solen, men kände mig lite svedd i ansiktet, så det blev inte så lång stund. Det fick bli en långpromenad istället. Passade på att titta förbi vänner som bor efter min promenadväg och eftersom de var ute så kändes det safe.

Jag vill inte riktigt tro att det ska komma snö om ett par dagar, jag vill ju att det ska vara så här. Har kommit på att jag känner en stress inför tiden som går oss till mötes. Det är så mycket som ska fixas när man är ledig, samtidigt som man vill hitta på saker, så vill man bara vara och njuta av sol och värme. Hur ska man hinna allt? Någon som känner som jag?

Ha det så bra allesammans

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Ulrica
  april 21, 2021

  Jag känner exakt som du!! Jag fick igår sätta mig och titta i kalendern och inse att vi faktiskt bara är i mitten av april, och att det är minst 5 månader framåt som det är ljusa månader med lite sommarfeeling så vi kommer att hinna med att både fixa och njuta.. men jodå, jag känner exakt samma ”panik”.

  Vilka härliga bilder du lägger ut, och det såg så härligt ut med att ligga i solen och njuta!
  KRAMAR

 • Milla
  april 22, 2021

  Jag känner som du! Man längtar efter vår och bara få njuta av den, samtidigt som man vill göra så mycket. Fixa i trädgården, planera för ett växthus och sen vill jag ju spela golf med och ta fram MTB cykeln. Hur sjuttsingen ska man få ihop allt?!
  Och så kom snön idag 🙂 kram Milla