Lite köksbilder

Innehåller annonslänkar till

Mio, Cervera och Nordicnest

Hallå!

Igår hade jag egentligen semester, men jag valde att jobba ändå. Vi skulle ju åkt till Romme med jobbet måndag till tisdag, men när Omikron tog den fart den gjorde, tyckte chefen att det vore ju bra om vi inte åkte så många som nitton stycken på samma gång. Tänk om alla skulle bli sjuka samtidigt, då hade vi fått stänga TIVA. Så vi valde att avboka. Men som man ser nu, så har ju nästan alla haft covid efter det, så med facit på hand hade vi kunnat åka, men nu var allt avbokat, så vi laddar för att åka nästa år, då blir det tredje gången gillt som vi bokat.

Fick frågan om jag inte kunde visa hela mitt hus. Det var en läsare som tror att hon har ett liknande hus som jag och det är ju alltid kul att jämföra hur man valt att renovera och så. Jag lovar att fota och visa er senare, men nu ska vi börja måla om allt vitt i detta hus, för av någon anledning så är det inte vitt längre, någon har eldat både ljus och ved.

Jag kan ju visa lite av mitt kök så länge. Och jag har fortfarande inte tröttnat på tegelväggen. Däremot är jag sugen på en annan bänkskiva, men det blir lite bökigt att byta, så vi får se hur det blir med den saken. Köpte en ny kolsyremaskin till mig själv i julklapp, så himla snygg, så den kan få stå framme hela tiden.

Här finns Aarke och här finns den i flera färger. Brödkorgen är på rea här, och termosen hittar ni här. Salt och pepparkvarnen är det just nu riktigt bra pris på här. Champagneglasen är också nedsatta här

Idag släpps det på våra restriktioner, och jag tycker det känns skönt. Nu är vi fullvaccinerade och vi måste ju få börja leva normalt. Viruset finns kvar och kommer så att göra en lång tid framåt. Vi kommer bli sjuka, men det blir vi ju även av andra influensor också, tack vare att vi är vaccinerade så blir vi inte lika sjuka som innan. Såklart fortsätter vi vara hemma vid symtom.

Två jobbdagar kvar, sedan ledig helg.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Catarina
  februari 9, 2022

  Du har det så mysigt och hemtrevligt. En fråga om något helt annat! Blev så sugen på en semestertripp till Gran Canaria efter att jag följt er semester. Såg att ni bokat hotell själva och inte genom resebolag , gjorde ni det även med flyg?
  Tänk att det redan är onsdag och full fart mot helgen, ha en fortsatt bar vecka!
  Catarina

  • helenavi
   februari 9, 2022

   Hejsan! Ja vi bokar allt var för sig. Han är en fena på att hitta hotell och sätta ihop resor. Det blir ju mycket roligare så.
   Hälsningar Helena

  • Åsa
   februari 9, 2022

   Så fräscht och fint i köket med tegelväggen och det vita, jättesnyggt!
   Kram!