Lite lagom juligt

Innehåller annonslänkar till Lindex, Bubbelroom

och Ellos

Godmorgon!

Vaknade med huvudvärk idag, men jag kunde mota bort honom med Ipren och kaffe. Tur för snart ska jag sitta hos bästa frissan. Frågan är hur det ska gå med ryggen, har fortfarande svårt att sitta på stolar, men ska man vara fin får man lida pin.

I år kommer det inte bli så mycket julpynt här hemma, bara lite lagom. I köket planterade jag flera hyacinter i en djup skål och satte mossa och en ljusslinga i, så enkelt och ändå mysigt.

Har fått frågan om min vinröda klänning som jag visade här. Den är ju slut då jag köpte den för flera år sedan. Men den jag har på mig idag är köpt här, annars är ju den här fin som just nu är på 50%. En knallröd omlottklänning med 25% hittar ni här

Dags att ta tag i dagen. Ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  december 9, 2020

  hello, alltid så snygg! har du något bra tips på varma strumpbyxor som man kan ha till klänning? kommer det ngt svar på de funderingar o inläggstips som kom fram gm tidigare inlägg? Jag tänker också vara sparsam med pyntet i år men lite ska få komma fram. Hoppas ryggen är bättre. Jag har haft så ont i nacken en tid, jag skyller på visiret men faktiskt är det lite bättre nu när jag bytte kudde så det är nog en kombo. Krya kram till oss 😉

  • helenavi
   december 11, 2020

   Hej hej! Tack för dina meddelanden här inne. Varma strumpbyxor har jag inget tips om. Det kommer svar, måste bara ladda och sätta mig ock skriva. Ryggen är bättre men inte bra. Ja man kanske kan få ont nacken av visiret….. men kanske är det spänningar för att behöva jobba med covid, eller kudden. Tyvärr blir det bara ett dygn i Vadstena då jag ska jobba i helgen. Kryakram Helena