Vad vill ni veta om mig?

Hej hej!

Vilken härlig Söndag det blev, trots blåst. Jag blev nämligen ledig från jobbet, då vi hade så lite att göra, så det var onödigt med den personalstyrka vi hade idag. Så skönt och så befriande att få en xtra dag ledigt, så snart ska jag och P hoppa i spabadet, han skulle åkt hem annars, nu blir han kvar en dag till.

Jag har funderat ett tag på att ni ska få ställa frågor till mig. Jag vet att jag fått frågor under åren som jag tänkt svara på men, sedan har det glömts bort. Nu är ni många nya läsare här inne och det kanske är frågor som ni undrar över. Nu tänkte jag att ni får ställa frågor och jag svarar efterhand i ett eget inlägg.

Idag har jag adventspyntat lite till, men jag tar bara lite i taget, för att det inte ska bli för mycket på en gång, men visst blir det mysigare när man får ta fram all adventsbelysning. Igår kollade vi på The Holiday, min julfilm som jag kollat på i så många år, tror jag kan varenda replik i den filmen.

Nu ska vi äta torskrygg á la P.

Så nu har ni chansen att ställa frågor om det är något ni undrar

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 Comments
 • E
  november 22, 2020

  Kanske en liten story om hur du och P fann varandra. Kanske lite recept från P – torskrygg rec blev jag intresserad av. Om O vill lite funderingar om studentplanering. Inga frågor kanske mer lite om inläggsinnehåll. Så härligt att bli xtra ledig!

  • Petra Tjernsten
   november 22, 2020

   Jag har inga direkta frågor, jag vill bara säga att du är fantastisk, en förebild, snygg, en kvinna i dina bästa år! Du har ett värdefullt arbete som alla vi andra uppskattar!
   Du har gått igenom en skilsmässa och ”kommit ut på andra sidan” i en härlig lycka som jag unnar dig såå!
   Jag har följt dig i många år nu och älskar din ärlighet i vardagen och hoppas få hänga med länge än! Tack för din fina blogg Helena!! Varma kramar Petra

 • Christine
  november 22, 2020

  Hej! Oj, jag har inte så många frågor då det känns som du visar och skriver ganska öppet ändå. Men, hur ser det ut i din källare? Om du skulle byta inriktning inom vården, vad vill du jobba med då? Om du skulle byta yrke helt, vad blir det då?
  Se där, några frågor fick jag till!
  Kram🌸

 • Malin
  november 22, 2020

  Var har du köpt den snygga vinröda klänningen? Tack för en härlig blogg 🙂

 • Stella Schellekens
  november 23, 2020

  Hi Helena,
  Will you and P live together ( someday) and where will that be ?

  Are you going to work until you’re 65-67 or will you retire sooner ?

  Thank you for answering 😉

 • Stella Schellekens
  november 23, 2020

  PS; will you take us on a tour around your whole house 😉 ?!!!!!

  Bye and have a great day ! XX

 • Anne
  november 23, 2020

  Hej, du ska ju sluta jobba som sjuksköterska har du skrivit om ett flertal gånger. Jag blir nyfiken på vad du skulle vilja göra i stället?

 • Ulrica
  november 26, 2020

  Tjusiga vännen!!
  Hmmm… jag skulle vilja veta hur en helt vanlig vardag i ditt liv ser ut… en sån där dag när man bara jobbar, tvättar kläder, byter sängkläder, lagar middag och hamnar i soffan :).
  KRAM Ulrica