Lite mer klädd

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Ellos, Lindex,och Presige

Hej hej!

Hade ni oväder igår? Här började det blåsa upp senare på kvällen och vilken blåst. Hade alla dörrar öppna för att blåsa rent på den varma luften, men saker som stod på diskbänken blåste omkull, så jag var tvungen att stänga. Det skönaste med den blåsten var att det bara var 24 grader i sovrummet när jag skulle lägga mig. Det blev bara några åsksmällar. Antar att ni som bor i Stockholm, fick lite kraftigare åskväder.

Igår var som jag sa tidigare Olivia och jag på vårt köpcentret. Svårt att veta vad man ska ha på sig, när det är superhett och man samtidigt vill vara lite mer klädd.

Ett par svarta shorts är alltid bra att ha i garderoben. Passande till shortsen är den ärmlösa kavajen som det just nu är halva priset på här. Svart stråhatt här. Mina sandaler är köpta utomlands., men ett par snygga som gärna skulle få bo hos mig är dessa. Favortitsolisarna hittar ni här.

Idag ska jag försöka få lite gjort. Ska först och främst skriva en to do list, så jag kan beta av och inte glömma bort vad jag tänkt göra.

Ha en fin Måndag

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • ingrid
    juni 29, 2020

    Du klär dig så himla fräscht och passar i allt oxå ..
    trevlig vecka