Bortskämd

Posted on

Hej hej!

Idag är det lite kyligare väder ute. Jag kommer absolut behöva en kofta när jag ska gå ut med Doris. Det behövs regn, det inser jag, men hoppas värmen snart kommer åter. För det är just värmen jag gillar, sedan behöver det inte vara full sol jämt, men temperaturen får gärna vara över 20 grader.

Igår eftermiddag fick jag besök av P som hade med sig kvällsmat, som han stått och gjort i ordning innan han åkte till mig. Är man bortskämd eller?! Vi kunde sitta ute och äta, vilket vi i och för sig gjort de senaste veckorna och jag älskar det verkligen.

Min gräsklipparrobot är hemma nu efter att han varit på gräsklipparsjukhus i Motala några veckor, så nu funkar den igen.

Vi satt ute länge och njöt av stillheten och skogen som jag har bakom huset och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi har alltid så mycket att prata om och vi tycker och tänker väldigt lika i både grundvärderingar och andra ytliga saker. Kärleken blir så mycket enklare när man är lika och det inte finns en massa olikheter som det ska kompromissas om hela tiden. Tror det är rätt ovanligt att man kan träffa någon där båda levt varsina liv på helt olika sätt, men ändå att det känns så himla rätt.

Jordgubbarna i landet har mognat, så bara att plocka sig en skål till det iskalla rosévinet, som var så lättdrucket denna varma kvällen som var igår.

Nu är det fyra jobbardagar kvar tills jag har semester. Hoppas verkligen att folk förstår att det är lika viktigt att vi håller avstånd, och är hemma om vi är sjuka, för jag har ingen lust att få semestern indragen för att vi inte sköter oss och vi får en ökning av Covid 19 igen.

Såg att det finns Tishor med budskap på ryggen ”Håll avstånd, det är jag som ska ta hand om dig om du blir sjuk” var ett av budskapen, som jag tyckte var lite kul…

Nix dags att ta tag i dagen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • E
  juni 30, 2020

  Kul text på tishan, lite lustigt att det faktiskt är precis den mening jag haft på tungan när man fått be folk hålla avstånd. Hoppas semestern inte blir indragen, det är ju det man fasar för. Härligt att du hittat kärleken igen. Kram

 • Anna-K
  juni 30, 2020

  Hålla avstånd vet inte folk vad det betyder tyvärr …. kommer bli katastrof snart tro mig , bad idag en utländsk kvinna backa lite (kom för nära) , då blev hon arg och undrade varför ??? hon verkade inte alls förstå !!!!!SUCK !!! behöver hon ens fråga orkar snart inte gå ut då folk är helt jävla kokko (ursäkta svordomarna men jag orkar snart inte med detta jäkla virus . Tror ni kommer garanterat få det hett om öronen i vården efter sommaren . Men hoppas du får njuta av din semester . Glöm inte att laga lite god mat till din nya kärlek även om han gillar att laga mat , så är det alltid trevligt att bli lite bortskämd själv också .

 • Christina
  juni 30, 2020

  Så härligt att få bli lite borskämd ibland , det är nog något vi kvinnor vill bli . Vi är nog bättre på att skämma bort våra ”gubbar” oftast. Ha en finkväll //Christina

 • Linda
  juni 30, 2020

  Men vad skönt att du får semester i sommar det var väl lite oklart om ni skulle få det? så underbart njut till fullo det är ni så värda efter denna ursäkta ordvalet skit första delen av året.
  Jag hoppas innerligt att folk tänker på att hålla avstånd och följa riktlinjerna som kommer, tyvärr märker jag av att folk slappnar av nu mer och mer, de förstår inte riktigt att det fortfarande är väldigt illa och långt ifrån över denna pandemi.
  Kram Linda