Lite nytt från Ideal of sweden

Posted on

I annonssamarbete

med ideal of Sweden

Hej hej!

Jag har gått och skaffat en ny mobil. Kunde inte ha min 11 pro max kvar då kameran var spräckt, så nu blev det en 13 pro max och så skönt med en fungerande kamera, eftersom jag numera mestadels använder mobilkameran istället för min Canon 6. Eftersom mobilen är stor, så är det ju viktigt att skydda den, så sagt och gjort beställde jag nytt skal och såklart hittade jag lite annat också, som jag inte kunde motstå. En kuvertväska att ha om man går ut någongång i sommar.

Perfekt med plats för mobil, nycklar och lite annat smått och gott. Lite söt tyckte jag och man kan välja om man vill ha den korta handtaget i guld, eller ett längre och ha över axeln

Kommer inviga denna på fredag, när jag har två studentuppvaktningar.

Ni hittar väskan här

Eftersom det är sommar, så tänkte jag att jag ordnar en rabatt kod till er alla, så med koden

helenasenklavardag

Får ni 15% på allt från Ideal of Sweden, även på redan nedsatta varor, bra va.

Nu skall jag iväg och jobba mitt sista pass för denna vecka.

Sedan väntar mycket festligheter denna helg.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.