Lite nytt i garderoben

Posted on

Innehåller annonslänkar till MQ

Åhlens och Stenströms

Hej på er!

Nu är det redan mörkt och klockan är inte ens sju på kvällen. Jaa nu går vi verkligen in i mörkret. Det gäller att vara ute så mycket man kan när det är ljust ute och även komplettera med D vitamin. Idag var det annars rätt fint och skönt ute. Jag har faktiskt inhandlat lite höstnyheter. Var på jakt efter bruna coatade jeans som jag sedan hittade här. Hittade även denna super sköna tröjan där.

Matchade med ponchon till, som passar dagar när det inte är så kallt och jackan när det är lite kyligare ute.

Att jag just valde bruna coated jeans var att jag tycker att det blir lite mjukare än svart som jag annars har massor av byxor i min byxlåda.

Gillar mer och mer naturnära färger i både kläder och inredning, som ni kanske la märke till i mitt förra inlägg.

I dag ska jag lägga mig tidigt, det blev alldeles för sent igår, då vi sträck kollade på Saknad aldrig glömd på svt play. En brittisk otäck historia, men vi kunde inte sluta kolla. Nu skulle jag behöva på något mysigt som man kan skratta till.

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Lena
  oktober 6, 2021

  Mycket snygga byxor. Hur är dom i storleken?

  • helenavi
   oktober 6, 2021

   Hej Lena! De är väldigt små, så jag har strl 42🙈

 • Jeanette
  oktober 6, 2021

  Om du gillar feelgood serier så finns Chesapeak Shores på netfix, mycket bra och härlig serie som jag kan rekommendera.
  Ha det fint!
  //Jeanette

 • Michaela
  oktober 6, 2021

  Om du har AppleTV så rekommenderar jag Ted Lasso (skratt) och The Morning Show (drama)
  Tack för trevlig blogg, Må så gott!
  Kram Michaela