Min matplats

Posted on

Innehåller annonslänkar till Mio

Nordicnest och Newport

Hej hej!

Är det verkligen Oktober? Hur fort går det inte, för en vecka sedan var vi i Spanien och gick i sommarkläder. Sedan vi kom hem, har det bara regnat och varit grått och trist. Nu i skrivande stund har solen börjat titta fram och hösten visar sig från sin bästa sida. Älskar hösten när solen skiner, inte när det regnar och blåser.

Jag har fortfarande inte plockat in sommaren från min utemiljö, men det måste väl ske snart tänker jag.

Efter att jag jobbat klart mina helgpass, åkte jag hem och plockade in lite från mitt Syrenhortensia som nu övergått i så fina höstfärger. Sedan passade vi på att fira Olivia som hunnit fylla nitton år i slutet av September.

Min matplats i köket ser likadant ut som det gjort i några år. Enda skillnaden är att det kommit en träskiva på mina Ikeaskåp och läderhandtag. En ny lampa (artelleriet) över bordet och lite nya bordstabletter och sittdynor.

Behövs inte så mycket mer för att få en ny känsla. Det som fattas är en matta under bordet och jag har letat så himla länge, men inte hittat någon i rätt storlek, men nu har jag faktiskt gjort det, så nu börjar det bli dags att slå till. Den här är så bra så man kan måttbeställa den och få precis som man vill. Silverljusstaken finns här. Skålen som jak köpte på Gotland, har jag även sett på Eko vid Mariebergs köpcenter.

Vad händer i veckan då? Jobb, paddel, influencerträff, och helgen bjuder på gemenskap, så det ser ut som en bra vecka.

Nu måste jag bara gå ut i solen, en stund. Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Agneta
  oktober 5, 2021

  Hej Helena, har en fråga angående att du ”piffat” till ditt skåp med träskiva m m. Är det sånt du kan fixa själv med hjälp eller lämnar du in någonstans i Kumla/Örebro med omnejd? Skulle också vilja göra typ sånt och bl a få ommålat. Tacksam om du vet ngn som håller på med sånt.

  • helenavi
   oktober 5, 2021

   Hej Agneta! skåpet har jag och P gjort själva. Det är bara att köpa en färdig skiva, tror vi köpte min på Ikea. Likaså läderhandtagen är från Ikea.
   Skivan är limmad ovanpå, så det är inget svårt att göra själv. Just i skrivande stund vet jag ingen som håller på med sådant eftersom vi fixar allt själva.
   Lycka till. Kram Helena