Lite nytt och lite gammalt

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Fredag och löningshelg, samt att långa januari närmar sig sitt slut. Inte många som gillar januari. För mig är det November och Januari, som är mina tråkigaste månader. November, för att det blir så mörkt när man ställt om klockan till vintertid, samt att alla löven är borta från träden. För att göra November något trevligare, så är det ju att börja adventspynta lite för tidigt.

Januari, är bara en lång månad, med en massa rea som man inte vill ha och det är ofta kallt och tråkigt, många känner sig nog lite fattigare i Januari.

Men nu kommer korta februari, dagarna blir ljusare och månaden brukar gå fort.

Idag körde vi igång med våra träffar med Almi företags centrum, kändes kul att träffa alla igen, var lite osäker om jag skulle fortsätta vara med på träffarna, men kände idag att det ger en massa positiv energi, som jag behöver just nu.

Efter träffen, så stannade jag på Marieberg, skulle kolla in denna goding, och den var så fin som jag tänkt, så den fick följa med hem, då det var 25% på allt.

Blus här,(25% rabatt) Kjol liknande här, stövlar här

Igår blev jag så full i skratt, hittade ett gammalt inlägg, där blogg,se gjorde en intervju med mig, kul att läsa, det är ju ändå några år sedan.

Här kan ni läsa den intervjun.

Nu är det helg och jag är ledig, så efter att ha jobbat sju dagar på rad, så ska det bli skönt att vara hemma

. Min rygg som jag nu fått en diagnos på ska också få lite övningar gjorda.

Önskar er alla en fin helg

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.