Tre boenden.

Innehåller annonslänkar.

Hej på er!

Vilken fantastisk lördag det var igår, solen sken och fåglarna kvittrade, man fick en känsla av vad som komma skall.

Vi tillbringar helgen i mitt andra hem, som numera ligger i Vadstena, eller det är inte mitt hem, men jag känner mig som hemma i P´s rosa hus. Hade tänkt att skriva om alla boenden, men fick se att jag redan gjort ett sådant inlägg för mindre än ett år sedan, så jag ska inte upprepa mig, vill ni, kan ni läsa det här

Bild tagen av Tiname.

P har inte renoverat mycket sedan han flyttade in 2018, och det är för att han verkligen vill ha en plan för hur huset skall bli gestaltat och det finns en del saker som försvårar hur det skall se ut. Det finns knappt inga förvaringsutrymmen. Han vill ha ett mycket större kök, och då måste huset byggas ut.

Jag vill inte lägga mig i för mycket eftersom det är hans hus och det måste få bli som han vill ha det. Jag kan komma med tips, men till tjuven och sist blir det hans val ändå.

Tycker det är jättesvårt att få ett 20 tals hus att bli modernt, fast ändå inte tappa charmen. Fönstren skall bytas, tak och golv likaså. Innerdörrarna är avlutade en gång i tiden och ser rätt dåliga ut. Nu har han precis fått bergvärme installerat, sedan är det nog yttertak och fönster på tur. Just nu är frågan om fönstren, vilken spröjs det skall vara, så som det är eller kanske bara spröjs upptill på varje fönster?

Hemma i mitt hus, behövs ingen renovering just nu, eller jo tvättstugan i källaren behöver få sig en uppdatering. Golvet därnere är tyvärr målat, så det går inte att lägga värme och klinker, då måste tydligen färgen bort, och det är tydligen ett jättejobb.

Får se vad jag hittar på

Det blev en lugn helg, eftersom jag har ont i ryggen och på tal om det så har jag träffat både sjukgymnast och kiropraktor, ville se om de sa samma, eller helt olika. Men jag fick nästan samma övningar och diagnosen blev Diskbuktning, de trodde inte på bråck då jag inte hade något känselbortfall. Så nu har jag några små övningar jag skall göra och går också på en Naproxenkur, vilket hjälper rätt bra. Skall tillbaka till Naprapaten på måndag, får se vad han hittar på då.

Fyndade solisar igår, hade glömt mina hemma, och eftersom det är 25% på allt just nu så blev det ett superbra pris.

Här finns de, och örhängena också, här 25% gäller bara kvällen ut, om ni vill fynda något.

Kram Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena
    januari 31, 2024

    Ni har verkligen tre underbara boende. Gillar både det rosa huset och ditt hus, din inredning är så fin. Ett tips är kanske att ta hjälp av någon som har bra koll på äldre hus när det gäller det rosa huset. Alla tips är ju välkomna.