Look a like

Innehåller annonslänkar till Lindex, Ellos

och Newport

Hej hej!

Idag har jag varit på utbildning igen, och det har varit två toppendagar, vi har lärt oss så mycket och haft så kul på samma gång. Har ett tillfälle kvar i morgon och jag längtar redan.

Jag hann faktiskt åka till vårt köpcentret efter utbildningen och jag säger bara det, oj oj vad det är mycket färg i affärerna. Det är rosa, orange, rött och grönt, rena rama färgpaletten. Mycket rabatter i butikerna.

Kan tänka att vi behöver lite färg i vår tillvaro, eftersom det är rätt så jobbigt i omvärlden just nu, då måste vi livas upp lite. Visst säger man att i dåliga tider har kjolarna varit långa och i bra tider blir kjolarna kortare. Just nu håller jag mig till svart, och långa kjolar, men när sol och värme kommer, då vet jag att jag gärna har färg på mig.

Minns ni mina orange klänning jag köpte till sommaren förra året? Såg att Lindex har en nästan identisk just nu, här ser ni den och här kan ni läsa inlägget från förra året, om jag var besatt,?! Det kan man säga.

Ibland kan man nosa upp lite Lyx eller budget, eller look a like, som jag kan tycka är lite roligt att se hur många apar efter de dyrare originalen.

Så här kommer ett sådant tips

Vilken är originalet och vilken är look a like, eller budget varianten?

Den ena kostar 2279 kr och då är det 20% rabatt och den andra kostar 799?

Här är originalet och här är kopian.

Den ena tillkommer det lampskärm till, och den hittar ni här

Vilken skulle ni föredra och har priset betydelse?

Jag vet vilken jag skulle välja och det har med utseendet att göra.

Bäst att lägga sig i tid så jag är alert i morgon

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.