Måste väl ändå tycka att sensommaren är fin

Innehåller annonslänk till

Ellos

Hej hej!

När jag kom tillbaka till jobbet var den ständiga frågan: Har du haft en bra semester? Och svaret på frågan är: Ja, den har varit bra förutom vädret då. Så svarar nästan alla, iallafall de som älskar sol och bad. Jag är riktigt solberoende och jag kan bli deppig om jag ser att det ser ut att regna 14 dagar i sträck. Då skulle jag, liksom många andra, ge upp och åka iväg på en sista minuten-resa. Det gjorde inte vi, vi kollade väderappar och åkte åt det väderstreck som såg bäst ut. Men jag saknar ändå sommaren, den gick otroligt fort och nu är det sensommar och den har ju visat lite bättre väder och man får väl vara tacksam för det. Men vi är ju så inrutade i våra årstider, så det där med att gå i sommarkläder som jag haft hela sommaren känns inte ok. Nu gillar jag lite mörkare färger, kanske kan liknas vid höstfärger.

Tycker denna klänning passar bra till hösten.

Älsk på denna klänning, som ni hittar r, den är lite mörkare rosa, med vinröda toner som passar bra till hösten. Jag har haft både kavaj, jeansjacka och nu även en skinnjacka till, så den är så himla användbar. Ska visa er en annan dag.

Nu är det också många härliga blommor som blommor, höstanemoner är en favorit och den blommar jättemycket i P´s trädgård. Satte en i min rabatt någonstans, men den verkar inte ha kommit upp, eller så ser jag den inte bland alla dahlior som är blandat med potatisstjälkar.

Mitt elefantgräs är som finast nu och även min syrenhortensia, som varit med om mycket olika väderfenomen, som den inte gillat, men den har ändå hämtat sig bra.

Är ledig i fyra dagar och de dagarna går åt till att fixa med bloppisen på lördag.

Ni kommer väl?

Vågen gallerian på Lördag mellan 11-15.

Men nu skall jag ut i solen och njuta lite. Må så gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.