Min tur att checka ut

Posted on

Innehåller annonslänkar til

l Lindex och Hunkemöller

Äntligen, nu är det min tur att få semester. Hoppas min yrsel blir bättre av att inte behöva stressa, hoppas blodtrycket går ner också.

Som jag skrev på Instagram, så är planen, att inte göra mycket alls, bara sova mycket, lyssna på poddar, eller någon bok, det har jag inte haft ro till på länge. Någon som har någon bra bok eller poddtips?

Hoppas vädret blir skapligt, så vi kan vara på båten, där blir det ju total avslappning. Träffa vänner när tid finns för alla parter.

Det skulle vara roligt att båtluffa på Vättern, gissar att ni med båt redan gjort det, om ni ligger i Vättern det vill säga.

Sitter ni på några tips om det?

Men semestern börjar i huvudstaden och vaknar till ett kokhett nästan folktomt Stockholm, perfekt, då behöver man inte trängas. Ska kolla in denna snyging som är på rea nu, den andra börar bli för liten……….Den här snyggingen glömde jag köpa när jag var i butiken, men den går ju att beställa också, just nu på superrea.

Ha en fin fin dag, var ni nu är i världen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • MarbellaTanten
  juli 25, 2022

  Så skönt det ser ut att flyta runt i badring utan att krocka med andra flytare 😀
  Poddtips? Jag gillar ”Skäringer & Nessvold”, de är roliga, och många olika krimpoddar, exempelvis ”Förhörsrummet”, ”Krimrummet”, ”Säkerhetssalen” … ja, det finns massor! Mitt lager fylls på hela tiden då många är på semester nu, hahaha … svårt att hålla koll på alla nu 😉

  Ha en fortsatt ingen-stress-semester nu. 😀

  • Åsa
   juli 25, 2022

   Sju systrar skriven av Lucinda Reily tycker jag är bra, medryckande, spännande och en bra plot. Ha så skönt på semestern ❤️. Mvh Åsa

 • Anette
  juli 25, 2022

  Där har du det gott. Det ser verkligen skönt ut att ligga där i böljan och guppa 😊

 • Towe
  juli 27, 2022

  Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken
  ”Moratorium” av Monica Rehn,
  som jag såg att Katarina (Sallys Hus) läste för några somrar sen 🙂
  Perfekt lättläst spännande sommarbok och en riktigt bladvändare.

  /Towe