Innehåller annonslänkar

till Newport

Hej!

I onsdags när jobbet var klart, väntade vi besök, så vi snabbade oss, så vi kunde åka ut med båten. Mycket skönare att vara på sjön än att sitta hemma, där luften står still.

P hade i vanlig ordning fixat lite bra båtmat som passade när det var så varmt. Nog för det var varmt, men att det skulle varit över 30 grader hade jag svårt att förstå, men det kanske var för det fläktade en del.

Pernilla och T hade hyrt in sig på Hotell Starby som ligger ett stenkast från hans hus, så det var perfekt. Pernilla bloggar också och det var henne jag lärde känna aldra först när jag började 2011, du hittar hennes blogg här

Så vi tillbringade hela kvällen på sjön, och badade och åt. P hade t.o.m. bakat en budapesttårta som han tagit med.

På båten har vi allt i plast, så det inte skall bli en massa kras. Vinkylaren finns här och glasen här .Klockan var rätt mycket när vi smög in till vår båtplats, vattnet var alldeles stilla, inte en enda krusning på vattnet. Så rofyllt.

Tyckte ändå att det gick bra att sova, fast det var så varmt. P kan ju ställa korsdrag i sovrummet, så det gör ju att luften rör sig lite.

Lider ni av värmen i sommar?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
 • Milla
  juli 24, 2022

  Hej roligt att se Pernilla där på bild!
  Jag har blivit dålig på att följa bloggar nu när verktyget Bloglovin funkar miserabelt, missar en del känner jag.
  Jag mår ju inte bra av för hög värme och nu blev vi dessutom sjuka, vi fick nån rejäl förkylning med oss på Irland. Så när var sådär varmt häromdagen låg jag i skuggan o var glad att febern gått över. Tyvärr är mannen inte alls pigg, vi känner att semestern inte alls blev som vi tänkt men har i alla fall sjukskrivit oss en vecka, med rätta. Lyckligtvis har vi en AC numera i sovrummet som får bullra ett par timmar innan sovdags och sen stå på lågt läge, då funkar det att sova.
  Kram! **milla